ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Εμπειρίες ζωής στην Κωνσταντινούπολη (photo+video)

Εμπειρίες ζωής στην Κωνσταντινούπολη (photo+video)

Ένα μαγευτικό και γεμάτο βόλεϊ τριήμερο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στην Κωνσταντινούπολη οι Πανκορασίδες και Κορασίδες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας, καθώς οι «πράσινες» της Θράκης το Σάββατο παρακολούθησαν το κορυφαίο γυναικείο ντέρμπι της Ευρώπης μεταξύ Vakifbank – Eczacıbaşı και παράλληλα την Κυριακή βρέθηκαν στην σάλα του Vakifbank Sports Palace δίνοντας φιλικό αγώνα κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Vakifbank.

Εδώ και λίγους μήνες έπειτα από προσωπικές ενέργειες του πρώην άσου του ΑΟΟ και νύν προπονητή των Ακαδημιών Στέλιου Κεμανετζή και του Ανδρέα Κιουτσούκη, οι «πράσινοι» του Έβρου έχουν αναπτύξει στενούς δεσμούς με την πρωταθλήτρια Τουρκίας Vakifbank και τον Ιταλό προπονητή της Τζιοβάνι Γκουιντέτι.

Μια εξέλιξη ιδιαίτερα σημαντική για τον ΑΟΟ που «χτίζει» γέφυρες φιλίας και συνεργασίας με τις «κιτρινόμαυρες» της Κωνσταντινούπολης οι οποίες πρωταγωνιστούν σε Ευρώπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο έχοντας κατακτήσει μάλιστα τις δύο τελευταίες χρονιές το Τσάμπιονς Λίγκ και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Συλλόγων.

Οι «πράσινοι» του Έβρου έχοντας έρθει σε επικοινωνία με την ομάδα της Τουρκίας διοργάνωσαν εκδρομή για την Κωνσταντινούπολη και οι μικρές του τμήματος Πανκορασίδων – Κορασίδων είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές που θα τις θυμούνται για χρόνια.

aoo_vakif_exedra_omada aoo_vakif_exedra_omada2

Τα κορίτσια του ΑΟ Ορεστιάδας συνοδευόμενα από τον αντιπρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Τσομπανίδη, τους προπονητές Ακαδημιών Στέλιο Κεμανετζή, Ανδρέα Κιουτσούκη και τον πρώην διαιτητή Τάσο Τσεπκελή βρέθηκαν στο εντυπωσιακό Vakifban Sports Parlax όπου είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν για αρκετή ώρα και λίγο μετά να παρακολουθήσουν το ντέρμπι των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στην Eczacıbaşı.

Η παρουσία τους μάλιστα έφερε γούρι στην ομάδα του Τζιοβάνι Γκουϊντέτι που επικράτησε 3-0, ενώ την ίδια ώρα οι «πράσινες» είχαν την τιμητική τους καθώς ο Dj των “κιτρινόμαυρων” γνωρίζοντας πως βρίσκονται στο γήπεδο οι Ελληνίδες έβαλε αρκετές φορές μουσική από τον Ζορμπά… Παράλληλα οι μικρές του ΑΟΟ κέρδισαν και… «κοντινά» από τον σκηνοθέτη της Τουρκικής τηλεόρασης που κάλυπτε τον αγώνα, αφού η κάμερα τις εντόπισε στις εξέδρες και μάλιστα σε μεγάλα κέφια.

aoo-vakif-exedra-2 aoo-vakif

Μετά τον αγώνα κατέβηκαν στην σάλα όπου μαζί με τον Στέλιο Κεμανετζή, Τάσο Τσεπκελή και Ανδρέα Κιουτσούκη φωτογραφήθηκαν με τον Τζιοβάνι Γκουιντέτι και τις αθλήτριες του…

aoo-vakif_guideti

Και αν το Σάββατο οι αθλήτριες του ΑΟΟ βρέθηκαν στις εξέδρες, την Κυριακή φόρεσαν τα αθλητικά τους και βρέθηκαν στην σάλα του «παλατιού» όπου για αρκετή ώρα απόλαυσαν την προπόνηση υπο τις οδηγίες του υπεύθυνου Ακαδημιών Τζουζέπε Μποζέτι και των συνεργατών του και στη συνέχεια έδωσαν φιλικό κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Vakifbank.

aoo_vakif_filiko_3 aoo_vakif_filiko

Μετά το τέλος του φιλικού οι αθλήτριες των δύο συλλόγων δίνοντας το καλυτερο τους χαμόγελο έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες ανανεώνοντας ταυτόχρονα το ραντεβού τους για το μέλλον…

Μοναδικές εμπειρίες για τις μικρές του ΑΟ Ορεστιάδας που για λίγα 24ωρα έζησαν το όνειρο κοντά στην κορυφαία ομάδα του κόσμου, δίπλα στους καλύτερους προπονητές και τις απίστευτες εγκαταστάσεις που μπορεί να έχει ένας σύλλογος.

kem_bozetti_tsepkelis
Αριστερά ο Στέλιος Κεμανετζής, δεξιά οΤάσος Τσεπκελής και στη μέση ο υπεύθυνος Ακαδημιών της Vakifbank Τζουζέπε Μποζέτι.
tsepkelis_guideti
Τάσος Τσεπκελής και Τζιοβάνι Γκουιντέτι…
vakif_tropaiothiki_2019
Εντυπωσιακή η τροπαιοθήκη της Vakifbank γεμάτη τρόπαια και τίτλους σε επίπεδο Τουρκίας, Τσάμπιονς Λίγκ και Παγκόσμιο Συλλόγων.

ΤΟ VIDEO  του αγώνα και στο 1΄25” το κοντινό των κοριτσιών του ΑΟ Ορεστιάδας…