BEACH VOLLEY

Ένα τουρνουά που «πέρασε» από σώμα, σε σώμα (fotos)!

Ένα τουρνουά που «πέρασε» από σώμα, σε σώμα (fotos)!

Ποιός είπε ότι στον “κάμπο” δεν καλλιεργούνε και… μπιτς βόλεϊ ; Κι όχι μόνο το αγαπάνε, αλλά διοργανώνουν και υψηλού επιπέδου τουρνουά και μάλιστα για… ιερό σκοπό!

13921191_168036700271680_4144977704134414300_n

Πριν από λίγες μέρες στo YOLO Beach Bar, έναν πολύ προσεγμένο και όμορφο χώρος στα παράλια του Αγιόκαμπου της Λάρισας έπεσε με μεγάλη επιτυχία η αυλαία του τουρνουά beachvolley που διεξήχθη σε συνεργασία με το σωματείο «SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ» στην μνήμη του Δημήτρη Μόρα, με στόχο την ευασθητοποίηση και ενημέρωση των συνανθρώπων μας για την ανάγκη της δωρεάς μυελού των οστών.

Το σωματείο Μ.ΟΡ.Α.Σ (Μαζί ΟΡαματιζόμαστε Αφύπνιση Συνείδησης) είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ιδρύθηκε στη μνήμη του αγαπημένου Δημήτρη, o οποίος μέσω του θάρρους, της αισιοδοξίας, της δύναμης, της ηρεμίας και της αξιοπρέπειας ενέπνευσε τους συμπολίτες του να κάνουν με σεβασμό, πράξη το όραμά του.

13906683_168036583605025_3941976147346536583_n

Ένα όραμα που πρωταρχικό στόχο έχει την ορθή ενημέρωση και επαγρύπνηση του κοινού ως προς τη διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών. Η εγγραφή στο σωματείο Μόρας αποτελεί στήριξη για τους ανθρώπους του, ώστε να συνεχίσουν την επιθυμία του Δημήτρη.

Την επιθυμία να γίνει γνωστό ότι με μια απλή διαδικασία μπορούν να σωθούν ζωές. Κι εμείς ως κύκλοι ομόκεντροι που δυναμώνουν και πολλαπλασιάζονται μπορούμε να μεταφέρουμε αυτή τη γνώση και τη δύναμη, σώμα με σώμα.

save moras 3

Στο τουρνουά που όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει να γίνει θεσμός, συμμετείχαν 18 ομάδες: Σταμούλη – Παπαρίζος, Μποφίκου – Πράπας Χρήστος, Γαλάνη – Χαλατσής, Γαλάνη – Μούσιας, Καμπουρογιάννη – Κουμπαράς, Κουμπάρα – Πράμπας Λάμπρος, Σουλτσιώτου – Κουσιώρας, Κολοβέτσιου – Κοντοθανάσης, Αναγνωστοπούλου – Παπαδημόπουλος, Βελεσιώτη – Παπακώστας, Χριστούλα – Κασίδας, Τσότσα – Αντωνόπουλος, Δεληζώνα – Φουκαλάς, Ατέση – Τσιρογιάννης, Μακρυγιάννη – Τσιρβούλης, Μαλακτάρη – Ζεϊκος.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Χριστούλα – Κασίδας που επικράτησαν στην τελική φάση του τουρνουά των Κουμπαρά – Αντωνόπουλου και Ανδρεάδη – Χριστιανού.

klamzidis save moras

Την εξαιρετική προσπάθεια των διοργανωτών τίμησε με την παρουσία και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γυναικών και της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης ο οποίος δήλωσε “Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα που παραβρίσκομαι σε μια τέτοια αθλητική εκδήλωση γι αυτό το σκοπό. Εύχομαι το γεγονός να γίνει θεσμός και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τόσο σε αγωνιστικές συμμετοχές όσο και σε συμμετοχές στο πρόγραμμα «SAVE M.OΡ.Α.Σ» αυξάνοντας τους δότες μυελού των οστών. Ευχαριστώ τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία και διοργάνωση”.