PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ένα βήμα μακριά από την άνοδο ο ΠΑΟΚ

Ένα βήμα μακριά από την άνοδο ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το «Χαλκιοπούλειο» επικρατώντας 3-0 της Λαμίας για την 21η αγωνιστική της Pre League και βρίσκεται ένα βήμα μακριά για να ανακηρυχτεί πρωταθλητής και να πάρει την άνοδο στην Volleyleague γυναικών.

Ο “Δικέφαλος” μία στροφή πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου ισοβαθμεί στη κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Παναθηναϊκό στους 58 βαθμούς, υπερτερώντας όμως στην μεταξύ τους ισοβαθμία. Την τελευταία αγωνιστική ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο κλειστό της Μίκρας τη ΧΑΝΘ και με νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ θα πάρει την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του στο γυναικείο βόλεϊ, ανεξάρτητα από το παιχνίδι του «τριφυλλιού».

Ο ΑΟ Λαμίας έμεινε στους 41 βαθμούς και στην 4η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου. Η ομάδα του Ηλία Αγγέλη είναι στο +1 από τον 5ο ΖΑΟΝ και θα περιμένει την τελευταία αγωνιστική μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να μάθει τη τελική του κατάταξη και τον πρώτο του αντίπαλο στα μπαράζ ανόδου στη Volleyleague. Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013 (Αγγέλης): Καϊμάκη, Κίσσα, Πανοπούλου, Κιουτσιούκη, Σαββίδου, Φαλέγκα / Μάρκου, Κόμνου.
ΠΑΟΚ (Σολκίδης): Κιόση, Χαντάβα, Κυριακίδου, Πλουμή, Κωνσταντινίδου, Κλέπκου, Χαντάβα / Κελεσίδου (λ), Ηλιοπούλου.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...