DARK ROOM

Ένας έρωτας… ηφαίστειο!

Ένας έρωτας… ηφαίστειο!

Λίγο πριν ξεκινήσει την προετοιμασία στη Σύρο ενόψει της νέας σεζόν της Volleyleague, o Ιταλός «Πειρατής» Ματέο Πάρις, απολαμβάνει στην ρομαντική Σαντορίνη με την αγαπημένη του Ασημίνα τις διακοπές τους. Τρείς μήνες το σχεδίαζαν άλλωστε αυτό τα ταξίδι… Έστω και… μετ’ εμποδίων πάντως, τα κατάφεραν. Γιατί η αλήθεια είναι πως δεν τους έτυχαν και λίγα μέχρι να βρεθεί ο ένας πλάι στον άλλον.

14064005_704825026322139_305660007995278580_n

Με το καλημέρα των διακοπών η Ασημίνα περίμενε τον Ματέο από την Ιταλία στη Μύκονο, για να πάρουν στην συνέχεια το πλοίο, όμως το αεροπλάνο από Ιταλία δεν έφτασε ποτέ. Ο Πάρις αναγκάστηκε να βγάλει καινούρια αεροπορικά εισιτήρια για το «νησί των Ανέμων», όμως λόγω καθυστέρησης και της νέας πτήσης, δεν πρόλαβαν ούτε τώρα το πλοίο για Τήνο, όπου παραθέριζε νωρίτερα η Ασημίνα και είχε εκεί το αυτοκίνητο, τα κλειδιά του σπιτιού κα προσωπικά αντικείμενα.

Αναγκαστικά λοιπόν γυρίσανε άρον άρον στην Σύρο, όπου διανυκτέρευσαν δύο βράδια και στη συνέχεια μετέβησαν στη Τήνο και από εκεί… Σαντορίνη.

Τελικά όμως όπως παραδέχθηκαν κι οι ίδιοι, αυτή η μικρή ταλαιπωρία άξιζε μπροστά στις μαγικές στιγμές που ζούνε εδώ και λίγα 24ωρα στο νησί του ηφαιστείου, όπου χθες μάλιστα έκαναν… σπονδή στο έρωτά τους!

paris-thira-mateo-2016 paris-4 paris-1 volcanoview

Σ’ ένα ονειρεμένο, ειδυλλιακό σκηνικό, στο εκπληκτικό Volcano View Hotel στα Φηρά, οι Ματέο και Ασημίνα, παραδομένοι «άνευ όρων» στις ανέσεις και τα γνωστά υψηλά ποιοτικά standards που προσφέρει το 5άστερο ξενοδοχείο, απόλαυσαν το απέραντο γαλάζιο και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα του νησιού, ενώ δείπνησαν ρομαντικά, «λουσμένοι» στο φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού.

Μια… Greek night βρήκε τη… Greca sorella!

Μπορεί στους δυο τρίτος να μη χωρεί, αλλά όταν πρόκειται για μια τόσο καλή φίλη, κάποιες εξαιρέσεις, όχι απλά επιτρέπονται, αλλά επιβάλλονται. Ο λόγος φυσικά για τον Ιταλό πασαδόρο Ματέο Πάρις και την αγαπημένη του Ασημίνα, που λίγο πριν επιστρέψουν στην ρουτίνα της καθημερινότητας και των υποχρεώσεών τους στη Σύρο, ζούνε πανέμορφες στιγμές στη Σαντορίνη.

Εκεί λοιπόν, στο νησί του ηφαιστείου, το ελληνοιταλικό δίδυμο της Volleyleague συνάντησαν ένα ακόμη αγαπημένο πρόσωπο, την πρώην team manager της ΜΕΝΤ, Μαρία Κρυωνά, την «Greca sorela (σ.σ Ελληνίδα αδελφή)», όπως αποκαλεί ο Ιταλός άσος τον άνθρωπο που γνώρισε πριν λίγα χρόνια στην παρθενική του παρουσία στην Ελλάδα.

paris-3 paris-2

Η όμορφη Σαλονικιά, που τους τελευταίους μήνες ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί, βρέθηκε στο Volcano View με την εκλεκτή παρέα της και διασκέδασε με κουβεντούλα και καφέ σε ένα πανέμορφο περιβάλλον για λίγες ώρες, καθώς το κέφι στο κέφι στο μεγαλύτερο ξενοδοχείο του νησιού χτύπησε… κόκκινα μέχρι τα μεσάνυχτα, όπου ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο η καθιερωμένη «Greek Night» στο Volcano View.

Υπό το βλέμμα θαυμασμού του Ματέο, που δειπνούσε λίγο πιο πέρα με την αγαπημένη του, οι θαμώνες του ξενοδοχείου έφαγαν, χόρεψαν, τραγούδησαν αλά… ελληνικά και άπαντες κέρδισαν δίκαια τον τίτλου των “MVP’S” της βραδιάς, σπάζοντας με την ψυχή τους… πιάτα, «μεθυσμένοι» από τα στεντόρεια «Ώπα» και το συρτάκι του «Ζορμπά».

volcano-view-5 volcano-view-4 volcano-view-2 volcano-view-3