ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ενημέρωση ΠΑ.Σ.Α.Π. σε Σαντορίνη για match fixing

Ενημέρωση ΠΑ.Σ.Α.Π. σε Σαντορίνη για match fixing

Ακόμη μία ομάδα της Α1 Γυναικών είναι ενήμερη πλέον για τους κινδύνους του match fixing στο πλαίσιο του πρότζεκτ “PROtect Integrity 2016” της EU Athletes.

Πήγα σήμερα στη Γλυφάδα στο ξενοδοχείο του Α.Ο. Θήρας και ενημέρωσα τα κορίτσια για PROtect Integrity και μιλήσαμε ακόμα για το νέο αθλητικό νόμο και τις προοπτικές που ανοίγονται για την γυναικεία αμειβόμενη πετοσφαίριση. Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον από τις κοπέλες.Δώσαμε ραντεβού για Σαντορίνη την επόμενη φορά.
Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Οικονόμου.

Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τον νέο αθλητικό νόμο και τις προοπτικές της γυναικείας αμειβόμενης πετοσφαίρισης, όπως και για τους κινδύνους του #matchfixing μέσω του προγράμματος #PROtectIntegrity.

“Με την γυναικεία ομάδα του Α.Ο. Θήρας συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή στη Γλυφάδα ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Α.Π., Βασίλης Μηνούδης στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας “PROtect Integrity 2016” της EU Athletes.

Κατά την επίσκεψή στο ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστείων ο κ. Μηνούδης ενημέρωσε-εκπαίδευσε τις αθλήτριες για θέματα χειραγώγησης αποτελεσμάτων και match fixing, μιλώντας τους για τους κινδύνους της σύγχρονης αυτής μάστιγας του αθλητισμού αλλά και για άλλα σχετικά θέματα όπως: Επεξήγηση όρων, αναγνώριση απειλής, αντίσταση κατά του φαινομένου, τρόπος λειτουργίας των κυκλωμάτων, συστήματα αναφοράς, νομοθεσία, εθισμός στο τζόγο, case studies, Κώδικας Δεοντολογίας (Code of Conduct) κ.α.

a-o-thyras-1

Εκτός όμως από τους κινδύνους του match fixing μέσω του προγράμματος PROtect Integrity, οι δύο πλευρές μιλήσανε ακόμα για το νέο αθλητικό νόμο, αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται για την γυναικεία αμειβόμενη πετοσφαίριση, με τις κοπέλες της Σαντορίνης να παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στόχος του Συνδέσμου μας, που ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Α.Ο Θήρας και τον προπονητή Απόστολο Οικονόμου για την φιλοξενία και το ενδιαφέρον τους, είναι να ολοκληρώσει τις επαφές του με όλες τις ομάδες της Volleyleague & Α1 Γυναικών, ώστε να προστατεύσει το άθλημα κα τους πρωταγωνιστές του με σωστή και έγκυρη ενημέρωση, μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος PROtect Integrity 2016 και της EU Athletes”.

Πηγή: www.pasap.eu