ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ενημερώθηκαν οι «πράσινοι» για το match fixing

Ενημερώθηκαν οι «πράσινοι» για το match fixing

Με ανακοίνωσή του ο ΠΑ.Σ.Α.Π. γνωστοποίησε πως ο αθλητικός διεθυντής του Συνδέσμου, Βασίλης Μηνούδης ενημέρωσε τους αθλητές του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της επιμορφωτικής δράσης “Protect Integrity 2016” ενάντια στη χειραγώγηση αγώνων (match manipulation).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑ.Σ.Α.Π.

“Ο Παναθηναϊκός είναι από χθες η 4η ομάδα της Volleyleague, μετά τους Ηρακλή Χαλκίδας, ΠΑΟΚ και ΑΠΣ Κύζικο Ν. Περάμου, που ενημερώθηκε από τον ΠΑ.ΣΑ.Π. στο πλαίσιο του προγράμματος “PROtect IIntegrity 2016” για θέματα χειραγώγησης αποτελεσμάτων και matchfixing.

pasap_pao-4

Στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου ο Διευθυντής του Συνδέσμου μας, Βασίλης Μηνούδης με τους αθλητές του «τριφυλλιού» προκειμένου να τους εκπαιδεύσει για τους κινδύνους της σύγχρονης αυτής μάστιγας του αθλητισμού, τους ενημέρωσε για πολλά σχετικά θέματα και όπως: Επεξήγηση όρων, αναγνώριση απειλής, αντίσταση κατά του φαινομένου, τρόπος λειτουργίας των κυκλωμάτων, συστήματα αναφοράς, νομοθεσία, εθισμός στο τζόγο, case studies, Κώδικας Δεοντολογίας (Code of Conduct) κ.α.

pao_pasap5

Μάλιστα ο κ. Μηνούδης αμέσως μετά την ενημέρωση είχε την ευκαιρία να λύσει κάθε απορία σχετικά με το match fixing, ενώ απάντησε σε όποιες ερωτήσεις του υποβλήθηκαν στο περιθώριο της συνάντησης σχετικά με την αδειόδότηση. Στο τέλος της συνάντησης που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, οι αθλητές του Παναθηναϊκού ανάρτησαν τον κώδικα δεοντολογίας στα αποδυτήρια και φωτογραφήθηκαν μαζί με τον εκπρόσωπο του ΠΑ.Σ.Α.Π.

pasap_pao7

Στόχος του Συνδέσμου μας, που θα επιδιώξει να ολοκληρώσει τις επαφές του με όλες τις ομάδες της Volleyleague πριν από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, είναι να προστατεύσει το άθλημα κα τους πρωταγωνιστές του με σωστή και έγκυρη ενημέρωση, μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος PROtect Integrity 2016 και της EU Athletes.

Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και τον προπονητή, Δημήτρη Ανδρεόπουλο για τη φιλοξενία. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και συναντήσεις με άλλες ομάδες της Volleyleague”.

Πηγή: pasap.eu