ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ενωτικό μήνυμα σε «μουδιασμένη» ατμόσφαιρα

Ενωτικό μήνυμα σε «μουδιασμένη» ατμόσφαιρα
Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος βρίσκεραι στην Αλεξανδρούπολη και λίγο πριν την έναρξη των τελευταίων φιλικών αγώνων με την Ουκρανία στο «Μ. Παρασκευόπουλος» έστειλε το δικό του ενωτικό μήνυμα παρόλο που τις τελευταίες ημέρες στο στρατόπεδο της γαλανόλευκης η ατμόσφαιρα είναι μουδιασμένη.
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος ενημερώθηκε από τους προπονητές Δημήτρη Ανδρεόπουλο, Παύλο Καραμαρούδη και τον μάνατζερ Μάριο Γκιούρδα για την πορεία της προετοιμασίας, ενώ συνομίλησε και με τους διεθνείς παίκτες.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ομοσπονδίας “το κλίμα ήταν πολύ θετικό με την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος να αποτελεί προτεραιότητα και μονόδρομο για όλους τους συμμετέχοντες” αλλά επειδή κρίση υπήρξε το κλίμα και η γενικότερη ατμόσφαιρα παραμένει ηλεκτρισμένη.

«Η προετοιμασία της Εθνικής συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Είμαστε όλοι προσηλωμένοι στον στόχο της πρόκρισης αφήνοντας πίσω μια για πάντα τις κακές στιγμές που αποτελούν πια παρελθόν», κατέληξε ο Καραμπέτσος.