Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ενθουσιασμός και ανυπομονησία για τίτλους

Ενθουσιασμός και ανυπομονησία για τίτλους
Άλισον Μεϊφιλντ και Λάουρα Έμοντς μαζί με τις Λαμπρινή Κωνσταντινίδου και Ασημίνα Νικολογιάννη αποτελούν τα νέα πρόσωπα στον φετινό Ολυμπιακό και δήλωσαν ανυπόμονες να αγωνιστούν μπροστά στο «ερυθρόλευκο» κοινό διεκδικώντας τόσο τους εγχώριους τίτλους, όσο και έναν ακόμη Ευρωπαϊκό τελικό…
Το νέο αίμα στον Ολυμπιακό συνδυάζει εμπειρία και νεανικό ενθουσιασμό. Στοιχεία που θα βασισθεί ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς προκειμένου να «χτίσει» την ομάδα της νέας περιόδου έχοντας στόχο να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.
Μεϊφιλντ και Έμοντς δήλωσαν έτοιμες να ζήσουν την «ερυθρόλευκη» εμπειρία και να πανηγυρίσουν τίτλους και διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Άλισον Μεϊφιλντ: «Πρόκληση να πάμε για τρίτη χρονιά σε ευρωπαϊκό τελικό» 
alicon_meifild_osfp
Η Αμερικανίδα ακραία Άλισον Μεϊφιλντ αναφερόμενη στην μέχρι τώρα παρουσία της στον Ολυμπιακό και την προετοιμασία δήλωσε «Είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι εδώ και θα αγωνιστώ για τον Ολυμπιακό. Μετά από τις πρώτες εβδομάδες προετοιμασίας όλα δείχνουν να κυλάνε πολύ καλά. Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά μπροστά μας αλλά ανυπομονώ για την έναρξη της σεζόν.
Θα είναι πρόκληση να πάμε για τρίτη χρονιά σε ευρωπαϊκό τελικό Έχουμε δύσκολη κλήρωση αλλά θα δουλεύουμε σκληρά καθημερινά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Έχω δει τον κόσμο του Ολυμπιακού σε βίντεο και ανυπομονώ για το πρώτο παιχνίδι ώστε να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν».
Λάουρα Έμοντς: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ σε γεμάτο γήπεδο»
laoura_emonts_osfp
Η Γερμανίδα ακραία Λάουρα Έμοντς από την πλευρά της εμφανίστηκε χαρούμενη που θα φορά τα «ερυθρόλευκα» τονίζοντας «Είμαι χαρούμενη που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, μου αρέσει η ομάδα, θεωρώ ότι έχουμε καλές παίκτριες και πολλούς στόχους να κυνηγήσουμε. Δεν με αγχώνει ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε τα πάντα πέρυσι και φέτος θέλουμε να το επαναλάβουμε. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι εκπληκτικός και ανυπομονώ να αγωνιστώ σε γεμάτο γήπεδο».
Κωνσταντινίδου: «Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πολύ βαριά» 
Η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου έχοντας επιστρέψει από τις ΗΠΑ δήλωσε έτοιμη να κάνει πρωταθλητισμό με τον Ολυμπιακό και να κατακτήσει τίτλους. Ο ανταγωνισμός βέβαια για τη νεαρή πασαδόρο μεγάλος αφου μπροστά της έχει την Στέλλα Χριστοδούλου.
Η Θεσσαλονικιά πασαδόρος στις δηλώσεις της τόνισε «Νέα ομάδα, νέοι στόχοι. Το ξεκίνημα ήταν πολύ ευχάριστο και ελπίζω και η συνέχεια να είναι έτσι. Μετά από τέσσερα χρόνια στην Αμερική ήλπιζα να γυρίσω σε μια μεγάλη ομάδα ώστε να δω και εγώ που μπορώ να φτάσω και να βελτιώνομαι συνεχώς. Έχω καταλάβει και από την Εθνική ομάδα ότι είναι τιμή μου να βρίσκομαι πίσω από μια τέτοια πασαδόρο όπως είναι η Στέλλα Χριστοδούλου. Καθημερινά μαθαίνω πάρα πολλά και από τη Στέλλα και από τον προπονητή μας και πιστεύω θα με βοηθήσουν πολύ.
Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πολύ βαριά. Οι πρώτες μου εντυπώσεις από το σύλλογο είναι πολύ θετικές, το κλίμα είναι πολύ οικογενειακό και για μια κοπέλα που δεν είναι από την Αθήνα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Περιμένω πως και πως να αγωνιστώ στο γήπεδο μας, μπροστά στον κόσμο καθώς πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα είναι μοναδική για να παίζεις βόλεϊ».

Ασημίνα Νικολογιάννη: «Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια ιστορία» 

nikologianni_osfp
Η Ασημίνα Νικολογιάννη ερχόμενη από το Μαρκόπουλο δηλώνει έτοιμη να αρπάξει την ευκαιρία που τις δίνεται στον Ολυμπιακό που αποτελεί το μεγάλο βήμα στην καριέρα της.
Η νεαρή αθλήτρια αναφερόμενη στο στοίχημα της νέας περιόδου υπογράμμισε πως δεν έχει άγχος αλλά δίψα για τίτλους και πρωταθλήματα.
«Νέα χρονιά με αυξημένες υποχρεώσεις για μένα Έχουμε πολλές προσδοκίες, θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε στο Ελληνικό πρωτάθλημα και να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Είναι βαριά η φανέλα του Ολυμπιακού γιατί έχει τεράστια ιστορία και θέλω όσο γίνεται να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη και να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν» τόνισε η Ασημίνα Νικολογιάννη και συνέχισε «Δεν έχω άγχος αλλά θέλω μέσα στο γήπεδο να τα δίνω όλα. Θέλω πρωταθλήματα. Είναι απίστευτο το συναίσθημα να παίζεις και να υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που σε στηρίζουν, φωνάζουν για σένα και θέλω να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα».