A2

Εντυπωσιακή νίκη του Αιγάλεω

Εντυπωσιακή νίκη του Αιγάλεω

Φιλική νίκη  με 3-1 πέτυχε το Αιγάλεω χθες βράδυ στην έδρα του, με αντίπαλο τον φιλόδοξο και πολύ ενισχυμένο Πανιώνιο.  Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με τις δυο ομάδες να προσφέρουν ωραίο θέαμα κατά διαστήματα και τις δυο προπονήτριες, Αγγελική Ανωνιάδου και Μαρία Καλαρά να δοκιμάζουν πολλά σχήματα αλλά και να χρησιμοποιούν όλες τις παίκτριες που είχαν στη διάθεση τους.

aigaleo-emfaniseis-omadiki-0000

Το πρώτο σετ κατέκτησε ο Πανιώνιος που ήταν  καλύτερος με 19-25. Στο δεύτερο η Αγγελική Αντωνιάδου ανακάτεψε την τράπουλα και με μπροστάρισες την έμπειρη αρχηγό Έφη Ιωάννου, την σπουδαία πασαδόρο Κατερίνα Βλάχου και την εξαιρετική ακραία Σοφία Σολωμού που αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο, ξέφυγε στο σκορ με 16-9.

aigaleo-blouzes-77777

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος κάλυψε τη διαφορά και ήταν κοντά στο σκορ με 1-2 πόντους. Το Σίτι προηγήθηκε 24-22, ο Πανιώνιος έκανε την ανατροπή με 24-25 αλλά το Αιγάλεω απάντησε με νέα ανατροπή και κατέκτησε το σετ με 27-25.

Κατόπιν οι δυο προπονήτριες χρησιμοποίησαν και νεανίδες αλλα και τα δυο σετ  έληξαν υπέρ του  Αιγάλεω με 25-18, 25-19. Αποτέλεσμα που δείχνει οτι οι “γαλάζιες”, ειναι σε καλό δρόμο ενόψει της πρεμιέρας της  Α2 με την Τελχινίδα στη Ρόδο.

Aigaleo volley kartes-34567

Οι κάρτες διαρκείας του Αιγάλεω

Συνεχίζεται η διάθεση καρτών διαρκείας των αγώνων της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Αιγάλεω  για το πρωτάθλημα της Α2 και  η διοίκηση του Σίτι, καλεί με ανακοίνωση της, τους φίλους της ομάδας να τις προμηθευτούν για την ενίσχυση του συλλόγου:

«Ο σύλλογος μας ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ενημερώνει όλους τους φιλάθλους ότι ξεκίνησε η διάθεση καρτών διαρκείας για το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών περίοδος 2016-17

Οι κάρτες ισχύουν για όλους τους εντός αγώνες της ομάδας μας. Με την διάθεσή των καρτών στόχο έχουμε να αυξηθούν τα έσοδα μας για την καλύτερη λειτουργία του τμήματος volley .

Καλούμε όλους τους φίλους που αγαπούν την ομάδα μας να μας στηρίξουν κ να αγκαλιάσουν την προσπάθεια των κοριτσιών μας στο δύσκολο έργο τους.

Για πληροφορίες ή για να προμηθευτείτε την κάρτα διαρκείας καλέστε στον κύρ.Παντελή Βλάχο 6944-157055 ή στην έφορο του τμήματος  κα.Τασούλα Βλάχου 6942-859381.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...