Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Αιώνιο el clasico» στο Μετς

«Αιώνιο el clasico» στο Μετς

Με το ντέρμπι αιωνίων θα πέσει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στο κλειστό του Μετς, εκεί όπου ο δεύτερος βαθμολογικά Παναθηναϊκός (44β.) φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (48β.) στις 16.00.

Novasports5 HD και Video Referee

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports5 HD ενώ για πρώτη φορά φέτος στις γυναίκες -όπως σας ενημερωσε το Volleyplanet- θα γίνει χρήση του Video Referee.

Μετρούν δυνάμεις και για το Κύπελλο!

Λίγες εβδομάδες πριν οι δυο αιώνιοι βρεθούν αντιμέτωποι στον ημιτελικό του F-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις για το πρωτάθλημα με τη διαφορά μεταξύ τους να είναι στο +4 για τις πρωτοπόρες «ερυθρόλευκες» και τις «πράσινες» να θέλουν νίκη ως άτυπη ρεβάνς για την ηττα του πρώτου γύρου αλλά και για να μειώσουν τη μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά, περιμένοντας μέχρι το φινάλε του δευτέρου γύρου τυχόν «στραβοπάτημα» προκειμένου να πλασαριστούν στην πρώτη θέση.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο κλειστό του Ρέντη, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 3-2 (25-15,22-25,17-25,29-27,15-12).

Καζάζης: “Στόχος να βγούμε νικητές”

Ο προπονητής του ΠΑΟ, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε για το ντέρμπι: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς, κυρίως λόγω γοήτρου. Από την πλευρά μας θέλουμε να χαρούμε τον αγώνα καθώς παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας, που ελπίζουμε να μας βοηθήσει. Εκτιμώ ότι θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι και στόχος είναι να βγούμε νικητές μέσα από αυτή τη δύσκολη δοκιμασία».

Κοβάτσεβιτς: “Μεγάλο ντέρμπι”

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός λίγες ημέρες πριν την πρώτη ευρωπαϊκή μονομαχία με την Αστερίξ Μπέβερεν (22/2) στο Βέλγιο για τους «8» του CEV Challenge Cup θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Μπράνκο Κοβάτσεβιτς σχολίασε: «Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Έχουμε ένα πλεονέκτημα τεσσάρων πόντων αλλά αυτά τα παιχνίδι είναι πάντα σημαντικά. Σήμερα μετά από καιρό κάναμε προπόνηση όλη ομάδα χωρίς προβλήματα είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και μετά για αυτό που θα ακολουθήσει στο Βέλγιο. Ωστόσο προηγείται ο Παναθηναϊκός».

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τις δυο ομάδες.

Μέτρα ασφαλείας και εισιτήρια

Ο Παναθηναϊκός μεσοβδόμαδα ενημέρωσε ότι “ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης κόντρα στον ΟΣΦΠ στο κλειστό του ΜΕΤΣ για την 18η αγωνιστική της Α1  Βόλεϊ Γυναικών, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή των φιλάθλων της ομάδας μας και να τους υπενθυμίσει ότι απαγορεύεται η ανάρτηση υβριστικών πανό, καθώς και τα υβριστικά συνθήματα εναντίον προσώπων κ.α.

Να σημειωθεί ότι στην κάτω κερκίδα του γηπέδου, θα έχουν πρόσβαση μόνο μέλη του ΔΣ του Παναθηναϊκού Α.Ο. και της Ομοσπονδίας, χορηγοί και αθλητές.

Εισιτήρια θα πωλούνται την ημέρα του αγώνα (Κυριακή 19/2) στην είσοδο του κλειστού  από τις 14:30  έως  την έναρξη της αναμέτρησης”.