Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εορταστικό σερβίς

Εορταστικό σερβίς

Με την 11η και εμβόλιμη αγωνιστική ολοκληρώνεται την Τετάρτη ο πρώτος γύρος στην Α1 γυναικών που θα είναι και η τελευταία για το 2017. Μια αγωνιστική όπου ξεχωρίζει η αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού και Πανναξιακού, ενώ στον Πειραιά θα δοκιμάσει τις αντοχές της και η Σαντορίνη που φιλοξενείται από τον Πορφύρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

Στο κλειστό του Ρέντη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανναξιακό θέλοντας να διατηρρήσει το αήττητο σερί του και να κλείσει με χαμόγελα τη χρονιά. Μια χρονιά εξαιρετική για τις “ερυθρόλευκες” του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς που τις βρίσκει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα χωρίς απώλεια σετ.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και απουσίες και κόντρα στην ομάδα της Νάξου θέλει να πραγματοποιήσει την πρόβα τζενεράλε εν όψει του επαναληπτικού του Τσάλεντζ Καπ κόντρα στην Λογκρίνιο.

Αναφερόμενος στην αναμέρηση του Ρέντη ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τόνισε «Υπάρχει κούραση στην ομάδα αλλά είμαστε έτοιμοι. Μπορεί να περιμένουμε την διακοπή των Χριστουγέννων για λίγη ξεκούραση αλλά θα παίξουμε με σοβαρότητα κόντρα στον Πανναξιακό για να τελειώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο».

Ο Πανναξιακός μετρά 3 συνεχόμενες νίκες και αισιοδοξεί πως απέναντι στον Ολυμπιακό θα είναι ανταγωνιστικός με τον Κώστα Παπαδόπουλο να δηλώνει «Ξέρουμε ότι έχουμε να παίξουμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας που έχει και ευρωπαϊκούς στόχους. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς και θέλουμε να πάμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε».

ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΑΡΗΣ

Ο Άρης δοκιμάζει αντοχές και δυνάμεις στην Κόρινθο κόντρα στις “ερυθρόλευκες” που είναι αποφασισμένες να διεκδικήσουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη.

Ο τεχνικός της Κορίνθου Γιώργος Μπούκουρας τόνισε «Θα θέλαμε πολύ να κλείσουμε τη χρονιά με μία επιτυχία στο γήπεδο μας, την πρώτη για εμάς. ο Άρης είναι πολύ δύσκολη ομάδα με υψηλότερους στόχους. Στο τέλος του αγώνα θα κάνουμε το ταμείο του πρώτου γύρου».

Ο Άρης προέρχεται από το τρίποντο με την Ηλιούπολη και στη Κόρινθο θέλει να πανηγυρίσει την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα, μετά το 3-0 επί του Ηρακλή Κηφισιάς.

Ο Γιώργος Τσαϊρέλης υπογράμμισε «Έχουμε διαφορετικούς στόχους με την Κόρινθο. Πρέπει να δείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα για να μην έχουμε καμία απώλεια. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες και να κλείσουμε καλά την χρονιά».

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Στην Θεσσαλονίκη ο Αίαντας Ευόσμου υποδέχεται τον Ηρακλή Κηφισιάς έχοντας στόχο το τρίποντο. Η ομάδα του Ηλία Ζωλασταθιάδη την 10η αγωνιστική νίκησε με 3-0 το Μαρκόπουλο στην Αθήνα και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Αίας δεν θα έχει την Έλενα Κωνσταντινίδου που νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων” υπογράμμισε σχετικά με την αναμέτρηση «Εμείς πάμε για τη νίκη όπως κάθε παιχνίδι. Θέλουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς για να είμαστε κοντά σε έναν μεγαλύτερο στόχο και να κλείσουμε καλά την χρονιά».

Απο την άλλη πλευρά ο Ηρακλής Κηφισιάς σε ένα ακόμη παιχνίδι αναμένεται να παραταχθεί με ομάδα νεανίδων καθώς έχει εκτός τις Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Πένυ Ρόγκα, ενώ αμφίβολη είναι η Ουκρανή Μαρίνα Ντεϊνέγκα.

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ – ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος με ρεκόρ 7 νίκες και 2 ήττες και στόχος των Μακεδόνων είναι να μην επηρεαστούν από την αγωνιστική απραξία λόγω του ρεπό που είχαν, να μπουν με συγκέντρωση και να πάρουν τη νίκη για να διατηρηθούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο Μανώλης Σκουλικάρης έχοντας όλες τις αθλήτριες του ετοιμοπόλεμες δήλωσε «Είναι ένα παιχνίδι που θέλει προσοχή. Είχαμε ρεπό και βγήκαμε λίγο από τον ρυθμό μας. Τα κορίτσια ξέρουν ότι πρέπει να νικήσουμε, ότι πρέπει να μπούμε με συγκέντρωση και εφόσον γίνει αυτό δεν θα έχουμε πρόβλημα. Το Μαρκόπουλο είναι νεανική και ενθουσιώδης ομάδα και αν της δώσεις δικαίωμα μπορεί να σου κάνει την ζημιά».

Το Μαρκόπουλο έχει δύσκολη αποστολή, ωστόσο είναι υποχρεωμένο να διεκδικήσει ότι μπορεί απο τον αγώνα θέλοντας να αντιστρέψει τα δεδομένα. Χωρίς προβλήματα άπαντες ελπίζουν σε μια καλή εμφάνιση με τον Κώστα Σωτηρόπουλο να επισημαίνει «Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πάμε για το καλύτερο δυνατό».

ΠΟΡΦΥΡΑΣ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στον Πειραιά με τις “ροσονέρι” του Βασίλη Πανδή να φιλοξενούν την Σαντορίνη έχοντας στόχο τη νίκη.

Η ομάδα του Πειραιά θέλει να κλείσει το έτος με την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα και τη δεύτερη στο «Παναγιώτης Σαλπέας» με τον τεχνικό του Πορφύρα να δηλώνει «Η Σαντορίνη έχει πάρα πολλές διεθνείς Ελληνίδες και υψηλού επιπέδου ξένες και είναι ένα από τα φαβορί για την 2η θέση. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να κάνουμε μία παρόμοια εμφάνιση όπως στη Νάξο και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να μας παρακολουθήσει».

Ο ΑΟ Θήρας με 21 βαθμούς βρίσκεται στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει τη νίκη για να πανηγυρίσει την τέταρτη εκτός έδρας επιτυχία του. Ο Γιώργος Ρούσης που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών στην ομάδα υπογράμμισε «Κλείνουμε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος κόντρα σε μία μαχητική ομάδα και εκτός έδρας. Εμείς θέλουμε τη νίκη για να τελειώσει καλά η χρονιά και να μείνουμε στους στόχους μας».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

18:00 Ολυμπιακός – Πανναξιακός

18:00 Αίας Ευόσμου – Ηρακλής Κηφισιάς

18:00 Κόρινθος – Άρης

19:00 Μακεδόνες Αξιού- Μαρκόπουλο

20:00 Πορφύρας – Σαντορίνη