ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Επανασύσταση και μεταγραφές στον ΑΣ Παπάγου

Επανασύσταση και μεταγραφές στον ΑΣ Παπάγου

Την επανασύσταση του ανδρικού τμήματος έπειτα από 12 χρόνια απραξίας αλλά και τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας που ξεκινά  τη προετοιμασία της στις 23 Αυγούστου ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΣ Παπάγου που κάνει ένα restart θέλοντας να γίνει εκ νέου ο πόλος έλξης για τους νέου και νέες της περιοχής και να πρωταγωνιστήσει στις κατηγορίες που αγωνίζεται..

Στις γυναίκες η διοίκηση της ομάδας διατήρησε τον βασικό κορμό της περσινής χρονιάς προχωρώντας και σε 3 προσθήκες έχοντας στόχο να παρουσιαστεί καλύτερη τη νέα χρονιά που ξεκινά επίσημα στις 23 Αυγούστου με την προετοιμασία.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Παπάγου

Ξεκινάει την Τετάρτη 23 Αυγούστου η προετοιμασία του τμήματος βόλεϊ Γυναικών του Α.Σ. Παπάγου. Η ομάδα διατήρησε ολόκληρο τον βασικό κορμό της και θα παρουσιαστεί με 3 προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της.

Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν η διαγώνια Ναταλία Κοτσιάκη με ελεύθερη μεταγραφή από τον Φ.Ο. Βριλησσίων, η κεντρική Ρόουζ Οκούνγκποουα με ελεύθερη μεταγραφή από τον Γ.Α.Σ. Χολαργού και η κεντρική Ιωάννα Πίσσαρη με υποσχετική ενός χρόνου από τον Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω.

Παράλληλα, παραχωρήθηκαν η ακραία Νάντια Μωραϊτίδη με ελεύθερη μεταγραφή στον Α.Ο.Τ. Αλίμου, η κεντρική Νεφέλη Στασινοπούλου με ελεύθερη μεταγραφή στον Α.Σ. Ιωνικό, η κεντρική Νάντια Στεβάνοβιτς με ελεύθερη μεταγραφή στον Α.Ο. Αστέρα Αγίου Δημητρίου, η ακραία Βασιλική Κρομμύδα με ελεύθερη μεταγραφή στον Γ.Α.Σ. Χολαργού και η η πασαδόρος Αναστασία Βουτσαρά με υποσχετική ενός χρόνου στην Α.Ε. Αμπελοκήπων. Δεν θα αγωνιστούν οι Ευτυχία Παπαδάτου και Χριστίνα Υφαντή για εκπαιδευτικούς λόγους.

Το προπονητικό τιμ θα παραμείνει το ίδιο: Αντώνης Πούμπουρας (Α’ προπονητής), Βαγγέλης Λεκάκος (Β’ προπονητής) και Άρης Καραθανάσης (Γυμναστής). Έφορος θα είναι ο Στέφανος Καλλέργης.

Το ρόστερ για τη χρονιά 2017-18:

  1. Ρόουζ Οκούνγκμποουα – Κεντρική, 17
  2. Σοφία Κατσίκα – Ακραία, 21
  3. Ρέα Παναγιώτου – Πασαδόρος, 22
  4. Αφροδίτη Χατζησωκράτη – Διαγώνια, 33
  5. Κορίνα Λαδογιάννη – Ακραία/Διαγώνιος, 19
  6. Βάσια Καρατζοπούλου – Ακραία, 24
  7. Γιάννα Πίσσαρη – Κεντρική, 18
  8. Γιώτα Βλασερού – Ακραία/Διαγώνια, 26
  9. Ναταλία Κοτσιάκη – Διαγώνια, 22
  10. Ευδοκία Μπαρουξή – Ακραία, 19
  11. Δήμητρα Βασσάλου – Λίμπερο, 30
  12. Κατερίνα Οικονομοπούλου – Λίμπερο, 24
  13. Αγγελική Λιούκα – Ακραία/Κεντρική, 31
  14. Ιωάννα Μπαγιάστα – Κεντρική, 19
  15. Γεωργία Μανώλαινα – Πασαδόρος, 19
  16. Λουκία Παπαγιαννοπούλου – Κεντρική, 20
  17. Αναστασία Εμμανουήλ – Πασαδόρος, 17

Επανασύσταση ανδρικού τμήματος

Παράλληλα με το ξεκίνημα της γυναικείας ομάδας, επανεκκίνηση πραγματοποιεί και το ανδρικό τμήμα που έμεινε ανενεργό τα τελευταία 12 χρόνια.

Μια κίνηση που έχει πρωτεργάτες τον Κώστα Ταμπουρατζή που δραστηριοποιείται επαγγελματικά με το beach volley στην περιοχή του Παπάγου μέσω  του i-beach Activities, αλλά και τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Αντώνη Πούμπουρα.

Έπειτα από πολύ έντονο ενδιαφέρον πρώην αθλητών του Α.Σ. Παπάγου αλλά και παικτών που κατοικούν ή αθλούνται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας, αποφασίστηκε η επαναδραστηριοποίηση του τμήματος, το οποίο θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Ρόστερ 2017-18

Γιώργος Αργυρόπουλος – ακραίος

Στέργιος Μπαλοδήμος – πασαδόρος

Δημήτρης Μπαλοδήμος – κεντρικός

Βίκτωρας Μπαλοδήμος – ακραίος/διαγώνιος

Δημήτρης Βανδαράκης – κεντρικός

Άρης Παπαδογούλας – ακραίος

Γιάννης Παπαδάκης – ακραίος

Δημήτρης Κασσωτάκης – λίμπερο

Μίμης Σασάτη – διαγώνιος/κεντρικός

Γεράσιμος Πουλής – κεντρικός

Παναγιώτης Κακαλέτρης – πασαδόρος

Μιχάλης Κακοταρίτης – πασαδόρος

Μιχάλης Παπαϊωάννου – ακραίος

Βαγγέλης Λογοθέτης – κεντρικός/διαγώνιος

Αποστόλης Ταμπουρατζής – λίμπερο