ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΕΠΕΣΘ: Μόνο με προσκλήσεις το Πειραματικό-ΠΑΟΚ

ΕΠΕΣΘ: Μόνο με προσκλήσεις το Πειραματικό-ΠΑΟΚ

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος Β΄εθνικής γυναικών της ΕΠΕΣΘ, ρίχνει αυλαία την Κυριακή 18/12 (20.00) με το ντερμπι κορυφής της 11ης αγωνιστικής ανάμεσα στο γηπεδούχο Πειραματικό, που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και τον ΠΑΟΚ που είναι στην κορυφή, αήττητος και χωρίς να χάσει ακόμη σετ, στο κλειστό του Βότση που εχει χωρητικότητα 150 θέσεων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ-ΠΑΟΚ

“To ∆.Σ. και η Eπιτροπή Πρωταθληµάτων της ΕΠΕΣΘ, ανακοινώνει πως ο αγώνας της 11ης Αγωνιστικής της Β’ Εθνικής Γυναικών μεταξύ των ομάδων Σ.Α Πειραματικού Σ.Π.Θ.-ΠΑΟΚ με γηπεδούχο το σωµατείο ΣΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΣΠΘ στο ΕΓ Βότση, για λόγους ασφαλείας, φιλάθλων και αθλητών, που σχετίζονται µε την χωρητικότητα του γηπέδου, χαρακτηρίζεται ως «Αγώνας Ειδικής ∆ιαχείρισης».

Ως εκ τούτου ανακοινώνει τα εξής:

-Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται ΜΟΝΟ µε προσκλήσεις. ∆εν θα επιτραπεί σε κανέναν η είσοδος χωρίς πρόσκληση. Eιδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν ισχύει η ελεύθερη είσοδος με ταυτότητες προπονητών, διαιτητών κλπ.

-Θα εκδοθούν 150 προσκλήσεις. Από αυτές οι 100 θα διατεθούν από το γηπεδούχο σωµατείο, οι 30 από το φιλοξενούµενο και 20 από την ΕΠΕΣΘ, για τις ανάγκες µελών του ∆Σ, διαιτητών, προπονητών κλπ, για τις οποίες θα τηρηθεί και αυστηρή σειρά προτεραιότητας.”