ΔΙΕΘΝΗ

Επέλεξε Εξατσίμπασι η Κιμ, έμεινε Μπόσκοβιτς

Επέλεξε Εξατσίμπασι η Κιμ, έμεινε Μπόσκοβιτς

H τουρκική ομάδα έκανε το “colpo grosso” στο πρωτάθλημα της χώρας ντύνοντας στα “χρώματα” της τη Ν.Κορεάτισσα σουπερστάρ , Κιμ Γέονγκ Κουν, που μετά την φετινή 2η θέση στο πρωτάθλημα της Κίνας με την Σανγκάη, επιστρέφει και πάλι στα τουρκικά γήπεδα, όπου έζησε τα προηγούμενα 6 χρόνια στην Φενερμπαχτσέ.

Yeon_Koung_Kim_Olympics

Παρά λοιπόν την πληθώρα δελεαστικών προτάσεων που είχε από Κίνα (Σαγκάη, Πεκίνο), Τουρκία (Βακιφμπανκ) και Ιαπωνία, η Κιμ επέλεξε το γνώριμο τουρκικό πρωτάθλημα, για χάρη όμως της Εξατσίμπασι, που δεν έχει ανακοινώσει ωστόσο κάποιες λεπτομέρειες, όσον αφορά στη χρονική διάρκεια της συνεργασίας της με τη 30χρονη διεθνή ακραία (1.92μ) από τη Ν. Κορέα.

eczacibasi_boskovic

Κάτι που δε συνέβη αντίστοιχα στην ανανέωση του συμβολαίου της φετινής κατόχου του Cev Cup γυναικών με την 21χρονη ταλαντούχα Σέρβα διαγώνια, MVP του Cev Cup και πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τιτζάνα Μπόσκοβιτς, που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα, για χάρη της οποίας βρέθηκε το 2015 σε ηλικία 18 ετών από την Βιζούρα του Βελιγραδίου, στο Βόσπορο.