Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επένδυνση με Arnautou για Μαρκόπουλο (vd)

Επένδυνση με Arnautou για Μαρκόπουλο (vd)

Στα χέρια της 22χρονης Αμερικανίδας πασαδόρου Frances Arnautou θα στηριχθεί τη φετινή χρονιά το παιχνίδι του Μαρκόπουλου. Η νεαρή αθλήτρια αποτελεί προσωπική επιλογή του Τζιανλορόσο Πασκουαλίνο που άναψε το “πράσινο” φως για την απόκτησή της δίνοντας έτσι συνέχεια στην δημιουργία μιας ομάδας με χαμηλό Μ.Ο ηλικίας.

Η Frances Arnautou που είναι διεθνείς με την Εθνική ομάδα βόλεϊ των ΗΠΑ Κ16, την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα με το Yale. Η 22χρονη πασαδόρος θα περάσει για πρώτη φορά στην καριέρα της τον Ατλαντικό και το Μαρκόπουλου ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη της μεταγραφή σε επαγγελματική ομάδα.

Η Frances Arnautou στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Μαρκόπουλου τόνισε «Μιλώντας με τον προπονητή, Giangrossi Pasqualino, σχετικά με την ομάδα και διερευνώντας λίγο την όμορφη πόλη του Μαρκοπούλου, κατάλαβα πως ο ΑΟΜ θα ήταν ο ιδανικός Σύλλογος για εμένα! Από την στιγμή που υπέγραψα το συμβόλαιό μου, ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα, να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες και τον Σύλλογο και πάνω απ’ όλα να πατήσω στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου! Ανυπομονώ να δουλέψω σκληρά και απαιτητικά, να μάθω από τον νέο μου προπονητή και τις συναθλήτριές μου και να εγκλιματιστώ στο Μαρκόπουλο! Αισθάνομαι ευλογημένη που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία!».

Από την πλευρά του, ο προπονητής Giangrossi Pasqualino, δήλωσε «Η Frances είναι μία νεαρή πασαδόρος που τα έχει πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής στο Πανεπιστήμιο του Yale. Έχουμε δει πολλά παιχνίδια της και μας έχουν εντυπωσιάσει οι ηγετικές της ικανότητες! Βοηθά εξαιρετικά στην άμυνα και έχει φοβερή ικανότητα στο να οργανώνει την ομάδα! Νομίζω μπορεί να γίνει η ιδανική πασαδόρος στην προσπάθειά μας για βελτίωση της ομάδας! Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί».

Η ανακοίνωση του ΑΟ Μαρκοπούλου

O Α.Ο. Μαρκοπούλου ανακοινώνει την απόκτηση της Frances Arnautou (1998). Η 22χρονη πασαδόρος με ύψος 1,78, προέρχεται από το Πανεπιστήμιο του Yale με αξιοθαύμαστες επιδόσεις στην ομάδα βόλεϊ των Bulldogs ενώ αποτελεί την πρώτη φοιτήτρια του πανεπιστημίου και μοναδική αθλήτρια της Ivy League (περιφερειακή λίγκα μεταξύ Πανεπιστημίων) που συμμετείχε στην Εθνική Ομάδα βόλεϊ των ΗΠΑ Κ16.