BEACH VOLLEY

«Έπεσαν κορμιά» στην άμμο

«Έπεσαν κορμιά» στην άμμο

Με απίστευτα ανταγωνιστικούς αγώνες σε όλες τις κατηγορίες ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship 2014-15 που διοργάνωσε ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης την Κυριακή 5 Απριλίου στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center στην Παλλήνη.

Το πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της ΕΣΑΠ, η οποία είναι συμπαραστάτης στη νέα αυτή καινοτόμα προσπάθεια.

Η 11η αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship 2014-15 είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

• MVP ανδρών για την 11η αγωνιστική ο Δημήτρης Νίτης, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά των ανδρών.

• MVP γυναικών για την 11η αγωνιστική η Κατερίνα Καπόλου, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο μεικτό και την πρώτη θέση στο τουρνουά γυναικών, με 9 συνεχόμενες νίκες σε αντίστοιχους αγώνες και όλοι οι αγώνες της απέναντι σε πολύ δύσκολους αντιπάλους.

• Τους απίστευτα ανταγωνιστικούς αγώνες σε όλες τις κατηγορίες οι οποίοι προκάλεσαν «ηλεκτρισμένη» αγωνιστική ατμόσφαιρα και είχαμε έντονους πανηγυρισμούς, έντονες απογοητεύσεις, ακόμα και ήττες τακτικής που συνήθως, φυσικά, δεν δικαιώνονται.

• Τον υψηλού αγωνιστικού επιπέδου τουρνουά golden μεικτού που ξεχώρισε η παρουσία της Μαριώτας Αγγελοπούλου, διεθνής Κύπριας αθλήτριας με πολλές επιτυχίες στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, η οποία όμως στάθηκε άτυχη γιατί ο συμπαίκτης της Γιάννης Μαμάης λόγω ασθένειας δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το τουρνουά.

• Την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία της Κρυσταλλίας Καπενή, που παρά την πολύ μικρή προπονητικής της εμπειρία κατέκτησε την 1η θέση στο τουρνουά silver γυναικών με συμπαίκτρια την εξαιρετική Θεοδοσία Καραγιάννη και την 2η θέση στο silver μεικτό με συμπαίκτη τον εξίσου πολύ καλό Τζόνυ Μαγριππή.

• Την Μαίρη Παπά που παρά τον τραυματισμό της στο δάκτυλο του ποδιού της, ολοκλήρωσε το τουρνουά στο silver μεικτού φτάνοντας μέχρι και τον ημιτελικό.

• Την πρώτη παρουσία σε τουρνουά του φετινού πρωταθλήματος του Beach Volleyleague Championship, του συνεργάτη της διοργάνωσης Γιώργου Κερκινέ, που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στο silver μεικτού.

• Την Ελένη Μπούμπα και τον Σπύρο Τσίτο που στην πρώτη τους εμφάνιση έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό σε ένα πολύ ανταγωνιστικό τουρνουά στην silver κατηγορία.
Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής του Beach Volleyleague Championship 2014-2015 έχουν ως εξής:
Στον τελικό του GOLDEN ανδρών η ομάδα των Κωνσταντίνου Ποθητάκη και Δημήτρη Νίτη νίκησαν με 2-0 σετ τους Γιάννη Μαμάη και Θάνο Φωτάκη.

Στον τελικό του SILVER ανδρών οι Χρήστος Ρέγκος και Δημήτρης Μπλοδήμος ίσως στον ωραιότερο τελικό της διοργάνωσης κέρδισαν με 2-1 σετ τους Βασίλη Βασιλακόπουλο και Δημήτρη Γκανέτσο.

Στον τελικό του GOLDEN γυναικών οι Κατερίνα Καπόλου και Σοφία Πάικου κέρδισαν με 2-0 σετ τις Ευαγγελία Παπά και Ισμήνη Γαλιγάλη.

Στον τελικό του SILVER γυναικών οι Κρυσταλλία Καπενή και Θεοδοσία Καραγιάννη νίκησαν με 2-0 σετ τις Αθηνά Μπούμπα και Αφροδίτη Τζίφα.

Στον τελικό GOLDEN μεικτού οι Παντελής Μαρτίνος και Κατερίνα Καπόλου νίκησαν με 2-0 σετ τους Ανδρέα Ξιντάρα και Λητώ Δοκοπούλου.

Στον τελικό SILVER μεικτού οι Αννα Μαρία Περάκη και ο Αλέξανδρος Γεωργουλάς νίκησαν με 2-0 σετ τους Κρυσταλλία Καπενή και Τζόνυ Μαγριππή.
Τα βίντεο των τελικών θα τα βρείτε στο :

http://www.beachvolleytraining.gr/index.php/beachvolley-training/video-bv
H 12η και τελευταία αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship 2014-15 θα γίνει την Κυριακή 19 Απριλίου 2015 στο ΑΝΙΜΑ club στην Σαρωνίδα και θα διοργανωθεί από τον Παύλο Μπελιγράτη.