ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΕΠΕΣΘ: Νίκη-ανατροπή για τον Μυγδονιακό

ΕΠΕΣΘ: Νίκη-ανατροπή για τον Μυγδονιακό

Βραδιά-θρίλερ πέρασαν το Σάββατο, οι Κορασίδες του Μυγδονιακού στο Δ.Γ. “Αινείας”, για την 3η και τελευταία αγωνιστική για το 2016 του Γ’ Ομίλου του πρωταθλήματος Κορασίδων της Ε.Πε.Σ.Θ..

Μέσα στο παγωμένο κλειστό της Ν.Μηχανιώνας απέδρασαν με τους 2 πολύτιμους βαθμούς από τον Ποσειδώνα, ανατρέποντας το αρχικό 2-0 και κερδίζοντας στο τάι μπρέικ με 2-3 (25-23, 27-25, 20-25, 20-25, 10-15).

Τα κορίτσια της Ν.Μηχανιώνας πίεσαν από την αρχή με πολύ καλό σερβίς, εκμεταλλέύτηκαν την κακή υποδοχή και τα πολλά λάθητου Μυγδονιακού και πήραν προβάδισμα με 2-0 σετ.

Με μπροστάρισα τη πασαδόρο Δήμητρα Καραντάκη και συμπαραστάτριες τη Θέη Καραγιάννη, Ξανθή Φούρα,  οι παίκτριες της Τρύψια ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και με αντεπίθεση διαρκείας, έφτασαν δίκαια στην ανατροπή.

Αν και ο επόμενος γύρος του πρωταθλήματος των Κορασίδων ξεκινάει μετά τις γιορτές, πολλά από τα κορίτσια δεν τελείωσαν αγωνιστικά για το 2016, αφού οι “μικρές” Θέη Καραγιάννη, Δήμητρα Καραντάκη, Ξανθή Φούρα, Μαρία Λάκη και Στέλλα Ρωφαλίκου έχουν υποχρεώσεις με τη γυναικεία ομάδα στην τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και στο Κύπελλο Ελλάδας.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ : (Αθανασιάδης Δημήτρης) Χριστοδουλίδου Π. (C), Λεβεντοπούλου Σ., Αζίζη Αικ., Μπεκερίδου Αν., Ζόγκου Δ.,
Βίτσιου Α., Γωνιωτάκη Δ. (L), Καμπούρη Αικ., (L), Ιωαννίδου Ν., Γιουκούδη Ι., Μπέσιου Σ., Ζευκίδου Φ., Χαδαλη Α.,
Κάλφα Π.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Καραγιάννη Θέη (C), Καραντάκη Δήμητρα, Ξανθή Φούρα, Καραγιαννίδου Λαμπρινή, Λάκη Μαρία,Ρωφαλίκου Στέλλα, Χατζηαστερίου Μαρία (L), Κωστοπούλου Γεωργία, Λεούδη Μηλένα, Χατζηευστρατίου Κατερίνα.