A2

Επέστρεψαν στη Μεγαλόνησο οι τροπαιούχοι του ΟΦΗ

Επέστρεψαν στη Μεγαλόνησο οι τροπαιούχοι του ΟΦΗ

Στο Ηράκλειο, με την κούπα, του πρωταθλητή της Α2 Ανδρών και το ιστορικό εισιτήριο της ανόδου στην Volleyleague βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης  η ομάδα του ΟΦΗ.

Η ιστορική άνοδος επετεύχθη και μια νέα μέρα, έχει ξημερώσει για το σύλλογο του Ηρακλείου, αλλά και του κρητικού βόλεϊ γενικότερα, όντας από τη νέα χρονιά, ο μοναδικός εκπρόσωπος του νησιού στην μεγάλη κατηγορία.

Ωστόσο οι άνθρωποι του ΟΦΗ, δεν σκοπεύουν να αφήσουν ούτε μια μέρα να πάει χαμένη και σύντομα θα ξεκινήσουν οι ενέργειες για τον σχεδιασμό της ομάδας, ενόψει της νέας περιόδου, σε όλα τα επίπεδα.

OFI

Τόσο στον αγωνιστικό σχεδιασμό, όσο και στο γηπεδικό, καθώς θα πρέπει να γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο, για να φιλοξενηθούν τη νέα περίοδο αγώνες της μεγάλης κατηγορίας.

Επ’ αυτού υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο, πάνω στο οποίο θα βαδίσουν οι άνθρωποι της ομάδας.
Ενδεικτική άλλωστε των “ασπρόμαυρων” προθέσεων είναι και η  δήλωση του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη,  αμέσως μετά την κατάκτηση της ανόδου. «Ο ΟΦΗ δεν θα είναι ένας απλός κομπάρσος στην Α1. Το επόμενο διάστημα, θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός, τόσο σε διοικητική όσο και σε αγωνιστική, στελέχωση του τμήματος. Στόχος μας είναι ο ΟΦΗ να μείνει για χρόνια στη Volleyleague. Δεν θέλουμε να είμαστε ένα σωματείο το οποίο θα περάσει απλά για μια χρονιά από την κατηγορία».

tzelati_efraimdis_karasavidis

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του προπονητή, Δημήτρη Ζλατιλίδη, οι παίκτες, θα μείνουν για μια εβδομάδα, στο Ηράκλειο. Το Σαββατοκύριακο, η ομάδα θα παρακολουθήσει το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας βόλει που θα διεξαχθεί στην Ιεράπετρα (19-20 Απριλίου), όπου θα συμμετάσχουν ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής, ο Φοίνικας Σύρου, παίρνοντας μια γεύση από τους αντιπάλους τους τη στη νέα περίοδο.

“Βροχή” τα συγχαρητήρια για τη “χρυσή” σελίδα του ΟΦΗ

Με αφορμή την ιστορική επιτυχία του ΟΦΗ πολλοί φίλοι της ομάδας του Ηρακλείου εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους, ωστόσο ξεχωριστη σημασία είχαν αυτά του Αλεξανδροπουλίτη Μάριου Γκιούρδα, στον Εβρίτη τεχνικό του ΟΦΗ, Δημήτρη Ζλατιλίδη, Συγχαρητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν ακόμη οι Ε.Ο.ΠΕ., ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Κουράκης κ.α, από τους οποίους η πρωταθλήτρια ομάδα περιμένει να μην μείνουν μόνο στα καλά λόγια, αλλά να δει στην πράξη τη στήριξή τους στην ομάδα.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...