Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επέστρεψε στη Σερβία η Κομλένοβιτς

Επέστρεψε στη Σερβία η Κομλένοβιτς

Με όμορφες αναμνήσεις και μοναδικές στιγμές επιτυχίας αναχωρεί για την πατρίδας της η Μιριάννα Κομλένοβιτς καθώς ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πορφύρα ο οποίος με ανακοίνωσή του ευχαριστεί την Σέρβα διαγώνια για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα αφήνοντας ανοικτή την πόρτα της επιστροφής της στην Ελλάδα και τον Πειραιά.

Η Κομλένοβιτς αποτέλεσε την πρώτη ξένη αθλήτρια στην ιστορία του Πορφύρα και η ώρα του χωρισμού μετά από μια πολύ καλή χρονιά δύσκολη.

Η 32χρονη Σέρβα διαγώνιος των “ροσσονέρι” αγάπησε και αγαπήθηκε στον Πειραιά και με την παρουσία της δημιούργησε ισχυρούς δεσμούς με τους ανθρώπους του Πορφύρα. Μια αθλήτρια κόσμημα για την ομάδα και το ελληνικό βόλεϊ.

Η ώρα τις επιστροφής όμως για την Κομλένοβιτς έφθασε και ο Πορφύρας με ανακοίνωσή του εύχεται τα καλύτερα στην έμπειρη αθλήτρια που με δήλωσή της ευχαριστεί την ομάδα της Φρεατίδας.

Κομλένοβιτς : “Πορφύρα ευχαριστώ πολύ για όλα”

Απο την πλευράς της η ίδια με δήλωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρει χαρακτηριστικά “Μετά από μία χρονιά που τελείωσε, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πορφύρα και την ομάδα μου, τους προπονητές, τους ανθρώπους που διοικούν το τμήμα και τις συμπαίκτριες μου.

Είχαμε τις καλές και τις κακές στιγμές μας, αλλά, είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τα περάσαμε όλοι μαζί και στις δύσκολες στιγμές ένιωθα να είμαστε σαν οικογένεια. Γνώρισα νέους ανθρώπους και χαίρομαι για αυτό. Θα μου μείνουν μόνο οι καλές αναμνήσεις. Πορφύρα, ευχαριστώ πολύ για όλα. Με εκτίμηση, Μίρα”

Η ανακοίνωση του Πορφύρα

“Μόνο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αξίζει για την Μιριάνα Κομλένοβιτς από τον Πορφύρα. Για την αγωνιστικότητα, το ήθος, την συνέπεια, τον καλώς εννοούμενο επαγγελματισμό της, την σοβαρότητα και την προσήλωση της. Δεν μας δημιούργησε ούτε ένα πρόβλημα και πάντα προσπαθούσε στο 100%. Αψογη.

Η πόρτα μένει ανοιχτή και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, με μεγάλη χαρά θα την δούμε να φορά πάλι τη φανέλα του Πορφύρα, όπου απολαμβάνει τον σεβασμό και την εκτίμηση που η ίδια κέρδισε.

Η πρώτη συνεργασία μας με ξένη αθλήτρια ήταν ένα στοίχημα, το οποίο καταφέραμε να κερδίσουμε, ανταποκρινόμενοι απόλυτα στις δεσμεύσεις μας, χάρη και στην πολύτιμη βοήθεια 2 σπουδαίων μελών του τμήματος που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους”