Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επέστρεψε στον Άρη η Ηλιάνα Ιακωβίδου (fotos)

Επέστρεψε στον Άρη η Ηλιάνα Ιακωβίδου (fotos)

Έπειτα από τρία χρόνια, η διεθνής Θεσσαλονικιά λίμπερο Ηλιάνα Ιακωβίδου, επέστρεψε “σπίτι της” και ντύθηκε ξανά στα “κιτρινόμαυρα” για λογαριασμό του Άρη Θεσσαλονίκης.

Η 24χρονη λίμπερο, που πλέον θα καταφέρει πιο εύκολα να συνδυάσει τη σχολή Χημικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης, πρωτοέμαθε το βόλεϊ σε ηλικία 8 ετών στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, στο πλευρό του πατέρα και παράγοντα της ομάδας, Άκη Ιακωβίδη και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Αίαντα Ευόσμου. Για πρώτη φορά ωστόσο, αγωνίστηκε στον Άρη, για να ακολουθήσουν μετέπειτα οι πολύτιμες εμπειρίες που κέρδισε σε Μαρκόπουλο και Πανναξιακό. Πριν από δύο χρόνια, ωστόσο είχε μπει στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, αλλά και μιας ομάδας από τη Bundesliga.

Iakovidou palia 1

Η Ηλιάνα Ιακωβίδου στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Άρη, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για τη μεταγραφή μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Άρη και τον υπεύθυνο της ομάδας, κύριο Γιάννη Ρεντζεπέρη. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια καλή αγωνιστική χρονιά και ανυπομονώ ήδη να πάω στην ομάδα μου τον Σεπτέμβρη. Πιστεύω, πως θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα φέτος , ότι θα έχει δυνατές ομάδες, καθώς επίσης και ότι ο Άρης θα είναι πολύ ανταγωνιστικός. Θέλω, ελπίζω και θα προσπαθήσω η φετινή χρονιά να είναι μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα μου».

iakovidou

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη διεθνή λίμπερο, Ηλιάνα Ιακωβίδου.

Η Ιακωβίδου είναι γεννημένη στις 25/03/1995 και θα φορέσει για δεύτερη φορά την «κιτρινόμαυρη» φανέλα του Άρη, μετά την σεζόν 2015-16 που αναδείχθηκε μάλιστα το κορυφαίο λίμπερο της Α1 γυναικών.

Η Ηλιάνα Ιακωβίδου είναι ενεργό μέλος της Εθνικής γυναικών και συμμετείχε στο European League που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο που μας πέρασε.