Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έπιασαν Σύρο οι Πειρατές

Έπιασαν Σύρο οι Πειρατές

Στην Ερμούπολη βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο Ντούσκο Νίκολιτς, αλλά και οι περισσότεροι παίκτες του Φοίνικα Σύρου που μετράνε αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας τους…

Οι Πειρατές της Σύρου έπιασαν λιμάνι και πλέον οι περισσότεροι βρίσκονται στο νησί των Κυκλάδων όπου για μια ακόμη χρονιά θα αποτελέσει το ορμητήριο για τις επιτυχίες τους στο πρωτάθλημα της Α1.

Ο κύριος όγκος των αθλητών του Φοίνικα Σύρου έφθασε στο νησί το βράδυ της Τρίτης με τον πρόεδρο της ομάδας Ανδρέα Ρούσσο αλλά και υπόλοιπους παράγοντες να τους υποδέχονται και να τους κάνουν το δείπνο σε γνωστή ταβέρνα της Ερμούπολης.

Οι  νεοαποκτηθέντες Δημήτρης Εφραιμίδης, Milija Mrdak, Χρήστος Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Χήρας, Reinaldo De Outeiro, Άλβι Σούρδι, Γιάννης Σκαρλατίδης, Νίκος Κουμιώτης, αλλά και ο «παλαιός» Γιάννης Μάρκου συνάντησαν τους Matteo Paris και  Γιώργος Βελέντζας που βρίσκονται ήδη στο νησί.

Τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν τόσο ο Αμερικανός κεντρικός Grayson Overman, όσο και ο λίμπερο Δημήτρης Ζήσης ο οποίος συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη.

Η βασική προετοιμασία του Φοίνικα Σύρου θα έχει την σφραγίδα του γυμναστή της εθνικής Σερβίας Γιόβαν Πέτροβιτς ο οποίος ήρθε στη Σύρο έπειτα από υπόδειξη του Ντούσκο Νίκολιτς.