Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έπιασε δουλειά ο Πανναξιακός (foto)

Έπιασε δουλειά ο Πανναξιακός (foto)

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινείται πλέον ο Πανναξιακός καθώς στο πρώτο ραντεβού της χρονιάς ο Κώστας Παπαδόπουλος είδε με ικανοποίηση τις αθλήτριες του να ξεκινούν με χαμόγελα και αρκετή διάθεση να δουλέψουν προκειμένου να πετύχουν τους στόχους της νέας περιόδου.

Μια νέα χρονιά που όσο δύσκολα και αγχωτικά ξεκίνησε, άλλο τόσο αισιόδοξα κυλά πλέον, με την αμφιβολία και τους φόβους του Ιουλίου να αποτελούν μακρινό παρελθόν.

Παρών στην επίσημη πρώτη και ο πρόεδρος του Πανναξιακού Γιώργος Ποτικιάν ο οποίος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ καλωσόρισε τις αθλήτριες και τον προπονητή, ευχήθηκε καλή σεζόν διαβεβαιώνοντας όλους που θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα για ότι χρειαστούν.

Μαζί με την ομάδα του Πανναξιακού το παρών έδωσαν επίσης οι Ναξιώτισες Βίλμα Αναγνώστου, Παναγιώτα Βόμβα, Κάλλια Κατερίνη, και Κυριακή Κατσάνη ενώ θα προπονείται μαζί με την ομάδα και η Ιωάννα Μαυρομάτη μέχρι να φύγει στην Αθήνα λόγω σπουδών.

pannaxiakos-proponhsh-proetoimasia-2 pannaxiakos-proponhsh-proetoimasia-1 potikian-naxos-2017 pannaxiakos-proponhsh-proetoimasia-3