ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επικίνδυνη έξοδος στο Αίγινιο

Επικίνδυνη έξοδος στο Αίγινιο

Η ουραγός της Volleyleague Ορεστιάδα έχει επικίνδυνη έξοδο στο Αιγίνιο προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Νίκη Αιγινίου (8/2, 20.30) που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας του 1ου υποομίλου του 2ου ομίλου της Α2 με αμφότερες τις ομάδες να θέλουν την πρόκριση στους “8” του θεσμού.

«Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί θέλουμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας με ομάδα μεγάλης κατηγορίας» είπε ο τεχνικός των γηπεδούχων Θανάσης Στράντζαλης και συνέχισε: «Η Ορεστιάδα είναι σίγουρα το φαβορί, αλλά τις πιθανότητες που έχουμε θα τις διεκδικήσουμε κι η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως προέκυψε η διασταύρωση των ζευγαριών κι οι τέσσερις ομάδες που εμπλέκονται έχουν τις δικές τους ελπίδες για να βρεθούν στο φάιναλ φορ»!

Από την άλλη, η Ορεστιάδα έχοντας βασική προτεραιότητα να φορτσάρει στο πρωτάθλημα για τη δύσκολη μάχη της παραμονής, θέλει να αφήσει την κούραση στην άκρη και να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο. Ο τεχνικός της Μπάμπης Σταματόπουλος σχολίασε:  «Αύριο είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου και πάντα ο θεσμός αυτό έχει εκπλήξεις άμα υποτιμήσεις τον αντίπαλο. Εμείς στόχο μας έχουμε τη σωτηρία αλλά και αυτό το παιχνίδι θα μας κάνει καλό γιατί η ομάδα χτίζεται αγώνα με αγώνα».