ΔΙΕΘΝΗ

Επίσημη «πρώτη» της Σπανού στην Ταϊλάνδη

Επίσημη «πρώτη» της Σπανού στην Ταϊλάνδη

Έπειτα από προπόνηση δύο εβδομάδων στη νέα της ομάδα Bangkok Glass VC η διεθνής Ελληνίδα άσος κάνει το Σάββατο το ντεμπούτο της στο φετινό πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης.

Η πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και δεύτερη Ελληνίδα στην ιστορία του ασιατικού πρωταθλήματος, μετά την Ελυα Χαντάβα, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τη νέα σελίδα στην καριέρα της και σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, από όλα όσα έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα. Παράλληλα όμως εξέφρασε την αισιοδοξία της της, όχι μόνο για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της κόντρα στην King – Bangkok, αλλά και για μία φετινή διάκριση της ομάδας της.

«Τώρα νιώθω καλά και ευτυχισμένη» δήλωσε αρχικά η Σπανού, που έπλεξε στη συνέχεια το εγκώμιο της ομάδας της. «Υπάρχει ομαδικό πνεύμα και είμαστε πολύ καλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το βγάλουμε αυτό στα ματς και να παίξουμε ως ομάδα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό γιατί έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Κάθε πρεμιέρα είναι λίγο… περίεργα! Θα πρέπει όμως να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να κάνουμε την υπέρβαση. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και ελπίζω να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να φτάσει στους στόχους της και τα αποτελέσματα θα’ ρθουνε…».