DARK ROOM

Ο Φίνος επιστρέφει νικητής σπίτι του!

Ο Φίνος επιστρέφει νικητής σπίτι του!

Η θεαματική βελτίωση της υγείας του Έλληνα άσου έχει εντυπωσιάσει τους γιατρούς στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και όλα δείχνουν πως οι ευχές όλων μας έπιασαν τόπο, ώστε σε λίγες μέρες  η πρόσφατη περιπέτεια υγείας του Φίνου θα μοιάζει με ένα… κακό όνειρο.

Μετά από νοσηλεία περίπου τριών εβδομάδων ο Δημήτρης Φίνος ετοιμάζεται τα επόμενα 24ωρα να πάρει στα χέρια του ένα ακόμη… ροζ φύλλο αγώνα στην καριέρα του. Του σημαντικότερου αγώνα της ζωής του, από τον οποίο ο 29χρονος άσος έχοντας στο πλευρό του χιλιάδες… συμπαίκτες , βγαίνει νικητής,  κερδίζοντας μάλιστα με “καθαρό” σκορ την ασθένειά του.

Ο οργανισμός του Φίνου, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς έχει εντυπωσιακή αντίδραση έπειτα από δύο θεραπείες που υποβλήθηκε, καθώς  αναπλάθει ήδη ένα σημαντικό ποσοστό μυελού των οστών και όλα, μα όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων του είναι τόσο ενθαρρυντικά. Ενδεχομένως να χρειαστούν και 1-2 ολιγοήμερες θεραπείες εδραίωσης, όπως ονομάζονται, αλλά το γεγονός ότι απομακρύνεται η περίπτωση μεταμόσχευσης μυελού των οστών, αφού ο οργανισμός ανταπεξέρχεται πλήρως, έχουν κάνει άπαντες να μιλάνε για ένα… μικρό θαύμα, προκαλώντας απίστευτη συγκίνηση στην οικογένεια του Φίνου, που δεν έχασε την πίστη της ούτε για μια στιγμή.

finos_chania

Μέχρι την Παρασκευή λοιπόν το “Θηρίο”, αναμένεται να βρίσκεται ξανά σπίτι του με την οικογένεια και τα φιλαράκια του, αφήνοντας, όπως ευχόμαστε όλοι, αφήνοντας πίσω του για πάντα αυτή την περιπέτεια της υγείας του, έχοντας ξεχάσει τις δύσκολες ώρες που πέρασε στον θάλαμο νοσηλείας του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Αυτό που δεν έχει ξεχάσει σίγουρα όμως είναι το καφεδάκι-κέρασμα που υποσχέθηκε στα φιλαράκια που του στάθηκαν, με κάθε τρόπο, για όσο διάστημα έδινε τη δική του μάχη στο “Θεαγένεια”.  Και κυρίως στέλνει ένα τεράστιο ευχαριστώ” σε όλους εκείνους που από πάρα πολλά μέρη της Ελλάδας, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Κρήτη κ.α με την αγάπη, τα τηλεφωνήματά τους, τα μηνύματα συμπαράστασης, τις ευχές, τη θετική τους αύρα, τον “όπλιζαν” μέρα με τη μέρα με περισσότερη δύναμη και ψυχολογία, μια “ζεστή αγκαλιά’, προκειμένου να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο το σοβαρό πρόβλημά υγείας που αντιμετώπιζε.