A2

Επιστροφή Κοσμά με ευχές Σαμαρά

Επιστροφή Κοσμά με ευχές Σαμαρά

Η επιστροφή της Σοφίας Κοσμά στην ΑΕΚ είναι γεγονός πλέον με την έμπειρη ακραία να πραγματοποιεί την πρώτη της προπόνηση στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας και την επιβεβαίωση της συμφωνίας να ανακοινώνει ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» Γιώργος Σαμαράς.

Με ποστάρισμα του στο Facebook ο Γιώργος Σαμαράς επιβεβαίωσε το deal με την νεαρή ακραία η οποία μάλιστα πραγματοποίησε την Τρίτη και την πρώτη της προπόνηση γνωρίζοντας και τις συναθλήτριές της.

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ένωσης έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook «Απο σήμερα μαζί μας και η ΣΟΦΙΑ ΚΟΣΜΑ για την μεγάλη προσπάθεια της ΑΕΚ για επιστροφή στην Α1. Παμε όλοι μαζί όπως παλιά. Διοίκηση-προπονητές-παίκτριες».

Έτσι με την προσθήκη της Σοφίας Κοσμά η ΑΕΚ ενισχύεται περισσότερο εν όψει της νέας χρονιάς και περιμένει από την ΕΟΠΕ να μάθει αν θα αγωνιστεί στην Pre League με στόχο την άνοδο ή αν εξασφαλίσει Wild Card και βρεθεί στην Α1.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...