Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επιστροφή στην Κυψέλη

Επιστροφή στην Κυψέλη

Το κλειστό του Πανελληνίου θα αποτελεί έδρα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα παιχνίδια του στην Volleyleague καθώς οι «πράσινοι» εν όψει play-out ποντάρουν στον παράγοντα έδρας και επιστρέφουν στην Κυψέλη.

Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία και ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να… παίξει τα «ρέστα» του για την παραμονή του, με την μετακόμιση από το Μετς στο κλειστό του Πανελληνίου να είναι ένα ακόμη βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στα… πάτρια της Κυψέλης καθώς εκεί θα δώσουν πλέον το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κόντρα στον Φοίνικα Σύρου, αλλά και τους καθοριστικούς αγώνες των play-out.

Ένα γήπεδο όπου οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν πανηγυρίσει μεγάλες νίκες και έντονες στιγμές και που κυρίως αισθάνονται «σπίτι» τους . Γήπεδο το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε πραγματική έδρα όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια και που μπορεί να δώσει «ενέργεια» στους παίκτες.

Η εύκολη πρόσβασή, αλλά και το ότι η Κυψέλη αποτελεί μια παραδοσιακή «πράσινη» περιοχή αποτελούν τα δύο μεγάλα ατού στην απόφαση επιστροφής της ομάδας στην παλιά έδρα της και άπαντες πλέον αισιοδοξούν για ένα γερό test event την Κυριακή.