Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επιστροφή στις προπονήσεις για Ολυμπιακό

Επιστροφή στις προπονήσεις για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έπειτα από αρκετές ημέρες «καραντίνας» επέστρεψε στις προπονήσεις φυσικής κατάστασης σε εξωτερικούς χώρους, τηρώντας στο απόλυτο όλα τα Πρωτόκολλα που όρισε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ…

Οι αθλητές του ανδρικού τμήματος χωρισμένοι σε δύο γκρουπ  και υπο την επίβλεψη του Φερνάντο Μουνιόθ ξεκίνησαν με χαμόγελα αισιοδοξίας την επιστροφή τους στην… «κανονικότητα» ευχόμενοι παράλληλα να μπούνε και στο τάραφλεξ του «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.

Στο πρώτο γκρουπ ήταν οι Μενέλαος Κοκκινάκης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Ασπιώτης και Γιώργος Παπαλεξίου, ενώ το δεύτερο γκρουπ αποτελούνταν από τους Γιώργο Πετρέα, Κώστα Στιβαχτή, Θοδωρή Βουλκίδη και Ρόναλτ Γκέργκι.

–―œ–œΆ«”« ‘«” œΧΝΡΝ” ¬œΥ≈… ‘œ’ œΥ’Χ–…Ν œ’ ”≈ Ο ―œ’– (÷Ό‘œΟ―Ν÷…Ν: EUROKINISSI) –―œ–œΆ«”« ‘«” œΧΝΡΝ” ¬œΥ≈… ‘œ’ œΥ’Χ–…Ν œ’ ”≈ Ο ―œ’– (÷Ό‘œΟ―Ν÷…Ν: EUROKINISSI)

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» Γιώργος Πετρέας αναφερόμενος στην επανέναρξη των προπονήσεων μετά την διακοπή δήλωσε  «Ξεκινάμε σήμερα την επάνοδο μας σε μια διαφορετική πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τα παιδιά πρώτα από όλα ότι είναι υγιέστατα και έχουν μεγάλη διάθεση ώστε να αρχίσουν ξανά οι προπονήσεις. Τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες από τους ειδικούς. Ξεκινώντας μια καινούρια σειρά προπονήσεων έτσι ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο έτοιμοι καθώς περιμένουμε την συνέχιση του πρωταθλήματος».

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης ανέφερε με τη σειρά του «Ξεκινάμε ξανά τις προπονήσεις σαν ομάδα σε γκρουπάκια, όπως πρέπει να είμαστε, τηρώντας τις οδηγίες. Η ομάδα δείχνει έτοιμη, προπονούμαστε έξω προς το παρόν και ευελπιστούμε σιγά σιγά να προχωρήσει η κατάσταση για να μπορέσουμε να παίξουμε το βόλεϊ που αγαπάμε και να μπούμε στο γήπεδο, όταν είναι η σωστή στιγμή».



Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...