Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για Ολυμπιακό

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για Ολυμπιακό

Μετά την κατάκτηση της Ευρώπης και του Τσάλεντζ Καπ ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να συνεχίσει το αήττητο σερί του στην Α1 γυναικών και να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισής προς τον τελικό του πρωταθλήματος υποδεχόμενος την ομάδα των Μακεδόνων Αξιού…

Πριν προλάβουν να στεγνώσουν οι φανέλες από τον νικηφόρο τελικό της Προύσας, οι «ερυθρόλευκες» επιστρέφουν στο τάραφλεξ του Ρέντη για να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στα play-off του πρωταθλήματος.

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και του Τσάλεντζ Καπ, το πρωτάθλημα αποτελεί τον τελευταίο στόχο της χρονιάς για τον Ολυμπιακό και οι Μακεδόνες Αξιού την πρώτη αντίπαλο για την πρόκριση στον τελικό.

Έχοντας ελάχιστο χρόνο ξεκούρασεις οι αθλήτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς επιστρέφουν στο Ρέντη και με μόνο τους πρόβλημα την κούραση υποδέχονται τις «κυανέρυθρες» της Θεσσαλονίκης έχοντας στόχο τη νίκη και μόνο αυτή.

Η αρχηγός της ομάδας Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε χαρακτηριστικά για το παιχνίδι  «Επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα και στους ημιτελικούς με τους Μακεδόνες. Στόχος είναι ο τίτλος για να κλείσει η σεζόν με τρία τρόπαια για τον σύλλογο».

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός των Μακεδόνων Αξιού, Μανώλης Σκουλικάρης χωρίς προβλήματα και έπειτα από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα απραξία θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στο φαβορί Ολυμπιακό.

Μια ιστορική συμμετοχή για τις Θεσσαλονικιές στα play-off καθώς είναι η πρώτη φορά που οι Μακεδόνες Αξιού θα αγωνιστούν στα ημιτελικά της Α1…

«Καταρχήν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Challenge Cup. Αυτό είναι πολύ καλό για το ελληνικό βόλεϊ και μέσω αυτού ελπίζω να ανέβει το γυναικείο βόλεϊ. Όσον αφορά τον αγώνα έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Είμαστε σε αγωνιστική απραξία περίπου 20 μέρες και δεν έχουμε τον ρυθμό του Ολυμπιακού  που έχει και ανεβασμένη ψυχολογία. Είναι η πρώτη φορά που οι Μακεδόνες συμμετέχουν στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και είναι μεγάλο πράγμα για τον σύλλογο» ήταν το σχόλιο του προπονητή των Μακεδόνων Αξιού.