PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επιστροφή Τοτσίδου σε ΑΕΚ, στα Ιλίσια η Γκρέκα

Επιστροφή Τοτσίδου σε ΑΕΚ, στα Ιλίσια η Γκρέκα

Θέμα ωρών είναι όπως όλα δείχνουν να φορέσει η άσος της ξανά τα “κιτρινόμαυρα”, καθώς η παίκτρια του ΓΣ Ηλιούπολης έχει συμφωνήσει σε όλα και απομένουν απλά υπογραφές και τυπικές ανακοινώσεις, μόλις επιστρέψει από τις υποχρεώσεις της με την Εθνική ομάδα.

Η 28χρονη ακραία Σία Τοτσίδου, παρά τις δελεαστικές προτάσεις που είχε από σημαντικές ομάδες της Α1 Γυναικών, επέλεξε να επιστρέψει στα γνώριμα αποδυτήρια της ‘Ένωσης”, όπου βρέθηκε τη διετία 2012-2014 προκειμένου με την πολύτιμη εμπειρία της να βοηθήσει την ομάδα της Ελένης Μεμετζή να ξαναμπεί στα σαλόνια του γυναικείου βόλεϊ.

Τότε η γεννημένη στο Μοναχο της Γερμανίας, ακραία από τη Δράμα, ερχόμενη τότε από τη Νάξο στη Ν. Φιλαδέλφεια, αναδείχθηκε φιναλίστ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ παράλληλα συμμετείχε και στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας της CEV.

Σε αντίθεση με την “Τότσι” παρελθόν από τις “κιτρινόμαυρες αποτελεί πλέον η 21χρονη ακραία, Σοφία Γκρέκα (1.80μ) που αποχαιρετά τη Preleague για να ενισχύσει την προσπάθεια παραμονής της νεοφώτιστης ομάδας του Ηλυσιακού στην Α1 Γυναικών.

Την προσπάθεια αυτή θα ενισχύσει και ένα άλλο φετινό απόκτημα της ομάδας του η λίμπερο του Πανιωνίου,  Ελευθερία Μανατογιάννη

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...