A2

Επιστροφή Τσιώνη στην Αγ.Παρασκευή

Επιστροφή Τσιώνη στην Αγ.Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή επέστρεψε  μετά από 3 χρόνια η έμπειρη πασαδόρος, Ελένη Τσιώνη. Η 37 χρονη (1μ.73) Τσιώνη, που κατάγεται από το Καρπενήσι,έχει παίξει την τελευταία 10ετια εκτός της  Αγία Παρασκευής, στους Ίωνες, στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου, στο Αιγάλεω, και στους Τράχωνες Αλίμου, Πανιώνιο ενω το διάστημα 2008-2010 έμεινε εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.

Είναι διεθνής με την Εθνική ενόπλων δυνάμεων αφου ανήκει στο αστυνομικό σώμα, με το οποίο έχει αρκετές Πανελλήνιες διακρίσεις.

Για την επιστροφή της  η Αγ. Παρασκευή αναφέρει στο σχετικό δελτίο Τύπου:

«Συνέχεια στην ενίσχυση της ομάδας μας για τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, και η Α.Ε.Α.Π. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή στην ομάδα μας μετά από 3 χρόνια, της Ελένης Τσιώνη, που θα καλύψει την έτερης θέση της πασαδόρου στην ομάδα μας.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για την παικτική ποιότητα και το χαρακτήρα της Ελένης, που έχει “υπηρετήσει” και στο παρελθόν για 4 χρόνια την ομάδα μας.

Την υποδεχόμαστε με χαρά και πάλι στην οικογένεια της Α.Ε.Α.Π. και της ευχόμαστε να είναι καταρχήν υγιής και είμαστε βέβαιοι πως η παρουσία της στην ομάδα θα είναι αντάξια με αυτή των προηγούμενων φορών.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...