Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εποχή Κλάρα στον ΠΑΟΚ

Εποχή Κλάρα στον ΠΑΟΚ

Παίκτρια του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα πλέον η διεθνής Βραζιλιάνα πασαδόρος Carolina Albuquerque καθώς η διοίκηση του Δικεφάλου ανακοίνωσε την 42χρονη λατίνα που δήλωσε χαρούμενη για την μεταγραφή της στην Ελλάδα και ανυπόμονη να γνωρίζει τις νέες της συμπαίκτριες και την Θεσσαλονίκη.

Σάμπα θα… “χορεύει” την φετινή χρονιά στην Volleyleague ο ΠΑΟΚ μετά και την οριστικοποίηση της μεταγραφής της Κλάρα. Η Βραζιλιάνα πασαδόρος ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ και δηλώνει έτοιμη να ζήσει στην χώρα μας νέες εμπειρίες.

Μια τεράστια μεταγραφική κίνηση για τον Δικέφαλο του Βορρά που προσθέτει στο ρόστερ του μια ηγέτιδα με απίστευτες παραστάσεις και εμπειρία και που μπορεί να αλλάξει επίπεδο την ομάδα.

Μετά την συμφωνία της με τον Δικέφαλο, η Carolina Albuquerque, δήλωσε στo acpaok.gr«Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τις καινούργιες μου συμπαίκτριες, το προπονητικό επιτελείο και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Θα είναι μία καταπληκτική εμπειρία για μένα και ελπίζω να έχουμε μία φοβερή σεζόν».

Η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την Ολυμπιονίκη, Carolina Albuquerque, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Γεννημένη στις 25 Ιουλίου του 1977, η Βραζιλιάνα πασαδόρος με ύψος 182cm, ξεκίνησε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην ηλικία των 16 ετών στην EC Pinheiros.

Η συνέχεια της καριέρας της είναι ευρέως γνωστή, με πλήθος συλλογικών και διεθνών τίτλων, αγωνιζόμενη σε ομάδες από την χώρα της κατά κύριο λόγο αλλά και στην χρυσή εποχή της Εθνικής Βραζιλίας.

Το 2008 μάλιστα, η Καρολίνα έφτασε στην κορυφή του κόσμου, καθώς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, νικώντας την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ με 3-1 σετ, κερδίζοντας τον βαρύτιμο τίτλο της «Ολυμπιονίκης».

Την περσινή χρονιά, αγωνίστηκε με την φανέλα της Osasco/Audax, ομάδα που έχει πάντα στην καρδιά της, καθώς εκεί καταξιώθηκε ως επαγγελματίας, γι’ αυτό τον λόγο πραγματοποίησε και τέσσερις θητείες.

Πλέον, είναι έτοιμη για μία μεγάλη πρόκληση στην πλούσια σε τίτλους και παραστάσεις καριέρα της, αγωνιζόμενη με τα χρώματα του ΠΑΟΚ στα… σαλόνια της Α’1 γυναικών.

Καλώς ήρθες Carolina! Πάμε ΠΑΟΚ!