Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ερυθρόλευκα… αποκαλυπτήρια στου Ρέντη

Ερυθρόλευκα… αποκαλυπτήρια στου Ρέντη

Έπειτα από μία σειρά φιλικών χωρίς ήττα ήρθε η ώρα για τη φετινή “επίσημη πρώτη” εμφάνιση του Ολυμπιακού, στο αυριανό (20/10, 17.00) ματς στου Ρέντη με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για τους προκριματικούς ομίλους του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Στο παρθενικό επίσημο αγώνα μπροστά στο κοινό της η ομάδα του “Πειραιά” θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα και με καλή εμφάνιση τις επίσημες υποχρεώσεις του τη φετινή σεζόν, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης μέσα από τους δυο αγώνες που θα δώσει στον προκριματικό γύρο. Το δεύτερο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (22/10) στις 17:00 με αντίπαλο την Κηφισιά.

osfp-fanela-logo

Και στις δυο αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο Ρέντη, ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Επίσης αμφότεροι οι αγώνες του Ολυμπιακού θα μεταδοθούν μέσω livestreaming από το OSFPTV.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Κώστας Χριστοφιδέλης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Νίκος Ζουπάνης, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστας Στιβαχτής, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Άκης Δαρίδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευάς Τσέλιος, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

osfp_olympiakos_andres

Δηλώσεις

Μπενίτεθ: «Χαρούμενοι που ξεκινάνε τα παιχνίδια»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάνε τα επίσημα παιχνίδια. Μπροστά μας έχουμε τα προκριματικά του Λιγκ Καπ και περιμένουμε την Παρασκευή, με μεγάλο κίνητρο και διάθεση για να ξεκινήσουμε τις επίσημες διοργανώσεις, να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Αυτή τη στιγμή όλοι οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση, όλοι δουλεύουν φυσιολογικά. Τις τελευταίες εβδομάδες δουλέψαμε αρκετά στη φυσική κατάσταση, ίσως να υπάρχει μια κούραση αυτή τη στιγμή, αλλά βήμα βήμα θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Σίγουρα πάντως είμαστε σε κατάσταση για να κερδίσουμε τα δυο παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας»

Πετρέας: «Θα εμφανιστεί έτοιμη η ομάδα»

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πετρέας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Έχουμε ξεκινήσει εδώ και καιρό την προετοιμασία. Η ομάδα έχει δώσει αρκετά φιλικά παιχνίδια και περιμένουμε με ανυπομονησία να αρχίσουν οι επίσημες διοργανώσεις, γιατί όσο και να μας βοηθούν τα φιλικά, είμαστε εδώ για τα επίσημα ματς και να διεκδικούμε τη νίκη και τους τίτλους. Νομίζω ότι η ομάδα θα εμφανιστεί έτοιμη για την εποχή, θα δείξει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο και θα προκριθεί στο Final 4 του Λιγκ Καπ».