CHALLENGE CUP

“Ερυθρόλευκο” deja vu

“Ερυθρόλευκο” deja vu

Την τύχη των ανδρών είχε και η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στην κλήρωση της Βάρνας καθώς έπεσε πάνω στην Ρουμανική Βουκουρέστι που είχε αντιμετωπίσει και την περσινή χρονιά…  Κοβάσεβιτς : «θα περάσουμε στην επόμενη φάση»

Τα… deja vu στον Ολυμπιακό πάνε δύο -δύο, καθώς μετά τους άντρες σειρά πήραν και οι γυναίκες. Και όπως και οι άνδρες έτσι και οι “ερυθρόλευκες” στάθηκαν άτυχες αφού κληρώθηκαν με την κάτοχο του τροπαίου Βουκουρέστι που είχαν αποκλειστεί πέρσι.

Οι Ρουμάνες που είχαν περάσει την περσινή χρονιά στο “χρυσό” σετ στην Φάση των 16, θα είναι και οι φετινές αντίπαλες στην ομάδα του Κοβάτσεβιτς και όλοι ελπίζουν να πάνε όσο καλύτερα μπορούνε. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς θα γίνει στο Ρέντη μεταξύ 13-15 Δεκεμβρίου και ο επαναληπτικός στις 10-12 Ιανουαρίου.

Κοβάτσεβιτς: «Πιο ισχυροί από πέρσι, θα περάσουμε στην επόμενη φάση»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς σχολιάζοντας την κλήρωση του Challenge Cup δήλωσε «Θα αντιμετωπίσουμε τον ίδιο αντίπαλο με πέρσι, αλλά προφανώς θα έχει διαφορετικό πρόσωπο αφού έχει αλλάξει 2-3 παίκτριες. Αν έχουμε ένα πλεονέκτημα είναι ότι η ομάδα μας είναι η ίδια με πέρσι αλλά και πιο ισχυρή με τις προσθήκες που έγιναν. Επίσης θέλουμε τη ρεβάνς κόντρα στην CSM Βουκουρεστίου. Νομίζω ότι φέτος θα είμαστε και στα δυο παιχνίδια καλύτεροι από τον αντίπαλο μας και ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση».