PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ερωτευμένες με το Αιγάλεω (vid)

Ερωτευμένες με το Αιγάλεω (vid)

Η χρονιά για το Αιγάλεω ολοκληρώθηκε με αρκετό άγχος αλλά και προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο το City κατάφερε με δύο νίκες επί του Πανιωνίου στα play-out να ανανεώσει το ραντεβού του στην κατηγορία και για την επόμενη χρονιά… Κατερίνα Βλάχου και Έφη Ιωάννου μίλησαν για την «κυανόλευκη» χρονιά που τις βρήκε αγκαλιασμένες και με χαμόγελα να δηλώνουν ερωτευμένες με το Αιγάλεω.

Το Αιγάλεω πέρασε μια δύσκολη χρονιά καθώς από τις θέσεις των play-off τις τελευταίες αγωνιστικές πέρασε σε αυτές των Play-out με αποτέλεσμα οι «κυανόλευκες» να παίξουν τα… «ρέστα» τους για την παραμονή κόντρα στον Πανιώνιο.

Παιχνίδια με πλεονέκτημα έδρας, αλλά που ήταν αμφίρροπα και αρκετά ψυχοφθόρα για τις αθλήτριες της Αγγελικής Αντωνιάδη που είδαν στο πρώτο αγώνα να χάνουν την Κατερίνα Κουλοπούλου.

Ωστόσο κόντρα στα προβλήματα το Αιγάλεω έδειξε χαρακτήρα, έβγαλε ψυχή και πάθος και με το 2-1 στους αγώνες «σφράγισε» την παραμονή του.

Ιωάννου : «Λατρεύω το Αιγάλεω και αξίζει να είναι στην Preleague»

Η Έφη Ιωάννου στο τέλος της περσινής χρονιάς είχε αποφασίσει να κρεμάσει την φανέλα της στο City, όμως πείστηκε από τον Παντελή Βλάχο και την Αγγελική Αντωνιάδη να παραμείνει ενεργή, προσφέροντας στις «μικρές» την εμπειρία της.

Κάτι που αποδείχθηκε σωτήριο για το City καθώς η έμπειρη διαγώνια ήταν αυτή που με την παρουσία της στο 3ο παιχνίδι της σειράς κόντρα στον Πανιώνιο χάρισε τη νίκη-παραμονής στο Αιγάλεω.

Αναφερόμενη στα παιχνίδια σωτηρίας η Έφη Ιωάννου τόνισε «Επιτέλους. Ολοκληρώθηκε η χρονιά με μεγάλη χαρά. Μπορεί φέτος να μην συμμετείχα σε πολλά παιχνίδια, αλλά στους δύο αγώνες που μπήκα ήταν οι πιο σημαντικοί. Έπαιξα με όλη μου την καρδιά γιατί λατρεύω αυτή την ομάδα και αξίζει να είναι στην Preleague. Αδίκως ήμασταν εδώ. Θεωρώ ότι το πιστέψαμε όλοι οπότε και του χρόνου στην Preleague».

Βλάχου : «Είμαστε μια ομάδα…σασπένς»

Έχοντας ζήσει μια ζωή στο Αιγάλεω, η αρχηγός του City, Κατερίνα Βλάχου, πανηγύρισε έξαλλα την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Ένα ξέσπασμα όλων στην ομάδα, καθώς η φετινή χρονιά ήταν όπως τόνισε και η 21χρονη διεθνής πασαδόρος.  

Σχολιάζοντας το κλείσιμο της χρονιάς η Κατερίνα Βλάχου δήλωσε «Θέλαμε την παραμονή πάρα πολύ. Σε κάθε πόντο βγάζαμε όλη την ψυχή μας. Αυτό φάνηκε. Ο Πανιώνιος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ούτε εμείς, ούτε ο Πανιώνιος έπρεπε να βρισκόμαστε στα Play-out. Eίμαστε και οι δύο ιστορικές ομάδες. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά καλή επιτυχία στον Πανιώνιο γιατί το αξίζει να παραμείνει στην κατηγορία».

Όσο για το ότι η ομάδα μπορούσε να αποφύγει την διαδικασία των Play-out και να παίζει στα play-off η νεαρή αρχηγός τόνισε «Η αλήθεια είναι πως είμαστε μια ομάδα… σασπένς. Ήρθαν έτσι τα πράγματα. Είμαστε από το καλοκαίρι ουσιαστικά μια νέα ομάδα. Μόνο εγώ και η Μανώλικα ήμασταν  στην βασική 6άδα και η Κατερίνα Κουλοπούλου που δεν ήταν μαζί μας λόγω τραυματισμού. Αλλά για έναν περίεργο λόγω είμαστε πάρα πολύ δεμένες και αγαπημένες και δυστυχώς ή ευτυχώς αυτά φαίνονται στα καθοριστικά παιχνίδια και τα καταφέραμε».   

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...