ΔΙΕΘΝΗ

Ερωτηματικά για την ετοιμότητα του Σμίντ

Ερωτηματικά για την ετοιμότητα του Σμίντ

Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν τον Γκέιβιν Σμιντ να μην έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πόδι του τότε αυτό σίγουρα θα ήταν ένα τεράστιο σοκ για την ομάδα της Ασσέκο Ρεζόβια.

Του Δ. Πιτούλια

O Γκάβιν Σμιντ εξακολουθεί να έχει πρόβλημα με το τραυματισμένο του πόδι και μπορεί να μην είναι σε θέση να παίξει για την Ασσέκο Ρεζόβια όπως αναφέρει η Gazeta Wyborcza !!!

Ο διεθνής Καναδός διαγώνιος υπέγραψε με την Ρεζόβια αυτό το καλοκαίρι και θα ήταν ο ηγέτης των ερυθρόλευκων στην επίθεση καθώς ήρθε ως αντικαταστάτης του Μπάρτοζ Κούρεκ που μετακόμισε στην Ιαπωνία.Ωστόσο, αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα αν τελικά ο Σμιντ θα είναι σε θέση να παίξει βόλεϊ τους επόμενους μήνες.

Η Gazeta Wyborcza γράφει ότι ο Σμιντ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το πόδι του και δεν είναι σίγουρο αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και να είναι απόλυτα έτοιμος. Υπενθυμίζουμε ότι έμεινε εκτός σάλας τη προηγούμενη χρονιά εξαιτίας της χειρουργικής επέμβασης που υποβλήθηκε και στα δύο πόδια, αλλά έπαιξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, και ο ίδιος έδειχνε πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό και είναι απόλυτα έτοιμος.

“Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Σμιντ θα υποβληθεί σε λεπτομερής ιατρικές εξετάσεις στον Καναδά, και στη συνέχεια όλοι μαζί θα αποφασίσουμε για το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με την ομάδα μας. Θέλουμε να είμαστε 100% σίγουροι ότι Γκάβιν μπορεί να παίξει για την ομάδα μας, ενώ ο ίδιος είναι αποφασισμένος να έρθει στην Πολωνία και να ενταχθεί στην ομάδα», δήλωσε ο Μπάρτοζ Γκόρσκι, Διευθύνων Σύμβουλος της Ασσέκο Ρεζόβια.