Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Erzen : «Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική»

Erzen : «Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική»

Για τις πρώτες εντυπώσεις από την προετοιμασία της στον ΠΑΟΚ αλλά και την μέχρι τώρα παρουσία της στην Θεσσαλονίκη μίλησε η Σλοβένα Darza Erzen…

Η Σλοβένα διαγωνοακραία των «ασπρόμαυρων» ήρθε στην Ελλάδα και την Volleyleague με πλούσιο βιογραφικό και έτοιμη να δώσει την απαιτούμενη εμπειρία και ώθηση στην ομάδα στην επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία.

Η Darza Erzan έχοντας διανύσει τις πρώτες εβδομάδες προετοιμασίας της με τον ΠΑΟΚ τόνισε «Μου αρέσει πολύ που βρίσκομαι εδώ και θα αγωνίζομαι για τον ΠΑΟΚ. Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική. Ως ομάδα έχουμε “δέσει” γρήγορα.

Στην προετοιμασία δουλεύουμε πραγματικά σκληρά και καλά, οπότε είμαι ενθουσιασμένη για αυτά που μπορούμε να κάνουμε μέσα τη σεζόν. Θα δούμε πώς λειτουργούμε ως ομάδα μέσα από φιλικούς αγώνες που θα έχουμε σύντομα».

Αναφορικά με τον στόχο του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα η Σλοβένα άσος φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους υπογραμμίζοντας «Ο στόχος είναι να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι συγκεντρωμένα δίνοντας το 100% και στο τέλος θα δούμε το αποτέλεσμα.

Οι φίλαθλοι της ομάδας, θα μας δώσουν ένα έξτρα κίνητρο σε αυτή την προσπάθεια στην πρώτη κατηγορία. Τους καλώ όλους να έρθουν και να μας βοηθήσουν να παίξουμε καλύτερο βόλεϊ»