A2

Ες αύριον οι… υπογραφές στην ΑΕΚ

Ες αύριον οι… υπογραφές στην ΑΕΚ

«Παγώνουν» για περίπου δύο 24ωρα τα θέματα που απασχολούν την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, καθώς για τους ιθύνοντες της διοίκησης προέχει την Πέμπτη η κλήρωση της α’ φάσης του Eurocup μπάσκετ που θα διεξαχθεί στις 9 Ιουλίου στις 13.00 στην Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, υπήρξαν κάποιες συναντήσεις με 4 αθλητές, που εκτός εξαιρετικού απρόοπτου θα “ντυθούν” στα κιτρινόμαυρα, ωστόσο οι τελικές υπογραφές και ανακοινώσεις αναμένεται να “πέσουν” την προσεχή Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή, όταν η «κιτρινόμαυρη» αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Αλέξη Αλεξίου, που αναχώρησε χθες για την ισπανική έδρα θα επιστρέψει στη βάση της.

Από τις πρώτες πάντως πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ φαίνεται πως τόσο η έλευση του Νίκου Μπουτσουρή αλλά κυρίως την ανάληψη καθηκόντων της νέας τιμ μάνατζερ, Πόλας Κίτσου στην ομάδα, έχουν δραστηριοποιήσει ιδιαίτερα την διοίκηση της «Ένωσης».

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Volleyplanet γίνεται αγώνας να τακτοποιήσουν κάποιες σημαντικές εκκρεμότητες από παλιά, χωρίς όμως να επαναλάβουν τα ίδια λάθη, να οργανώσουν καλύτερα τον τρόπο δουλειάς, αλλά το πλέον αισιόδοξο είναι ότι οι διοικούντες επενδύουν πλέον περισσότερες ώρες και αντιμετωπίζουν με έκδηλη σοβαρότητα και προσοχή το στήσιμο της φετινής ομάδας, προκειμένου το τμήμα να επιστρέψει άμεσα στη Volleyleague.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...