ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΣΑΠ: «Η ΕΣΑΠ δεν αποδέχεται τη λογική μηδενισμού»

ΕΣΑΠ: «Η ΕΣΑΠ δεν αποδέχεται τη λογική μηδενισμού»

Την έκπληξη της για τις δηλώσεις του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου εξέφρασε η ΕΣΑΠ και με Δελτίο τύπου που εξέδωσε αφού γνωστοποίησε πως ο πρόεδρος της Ένωσης παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού, υπογραμμίζει πως σέβεται απόλυτα την ΑΕΚ τονίζει πως δεν αποδέχεται την λογική μηδενισμού, ενώ ξεκαθαρίζει πως λειτουργεί υποστηρικτικά και με αλληλεγγύη προς όλα τα μέλης της…

Σε χαμηλούς τόνους κινήθηκε η απάντηση της ΑΕΚ στα όσα δήλωσε ο Αλέξης Αλεξίου και κυρίως στην πρόταση του να διαλυθεί η ΕΣΑΠ αν δεν μπορέσει να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες.

Η απάντηση μέσω του Δελτίου τύπου της ΕΣΑΠ προς τον πρόεδρο της ΑΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά :

Ο Β΄αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ ο Αλέξης Αλεξίου (πρόεδρος Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην αμοιβόμενη πετοσφαίριση και δήλωσε πως δεν επιθυμεί να δηλώσει τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα 2019-20 εφόσον δεν αλλάξουν οι συνθήκες. Αποχώρησε στο μέσον της συνεδρίασης και παραιτήθηκε από το αξίωμα του Β΄αντιπροέδρου της ΕΣΑΠ.

Το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ με έκπληξη πληροφορήθηκε τις δηλώσεις του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στον Τύπο την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Δ.Σ. και αφού προηγουμένως είχε αποχωρήσει. Το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ σέβεται απόλυτα το όνομα και την ιστορία της ΑΕΚ αλλά δεν αποδέχεται τη λογική μηδενισμού που προβάλει η τοποθέτηση του κυρίου Αλεξίου και δεν έχει κανένα δικαίωμα να αναφέρεται σε ζητήματα και ευαίσθητα δεδομένα που αφορούν άλλα σωματεία του Συνεταιρισμού.

Η Ε.Σ.Α.Π. σε όλη της την πορεία έχει αποδείξει πως αντιμετωπίζει υποστηρικτικά τα σωματεία μέλη της και επιλύει όλα τα μεγάλα προβλήματα με τη δύναμη της ομαδικής προσπάθειας και της αλληλεγγύης.