Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΕΣΑΠ: «Τρέχουν» (και δεν φτάνουν) να αποστείλουν πρωτόκολλα προς έγκριση!

ΕΣΑΠ: «Τρέχουν» (και δεν φτάνουν) να αποστείλουν πρωτόκολλα προς έγκριση!

Άγνοια κινδύνου ή ανευθυνότητα, μόνο έτσι μπορούμε να σχολιάσουμε ότι ενώ την περασμένη Παρασκευή (22/5) οι παράγοντες της ΕΣΑΠ ψήφισαν για την επανεκκίνηση της Volleyleague, το πιο ουσιαστικό κομμάτι των ιατρικών πρωτοκόλλων (και δεν εννοούμε την α’ φάση!) για τις προπονήσεις επαφής και τις ομαδικές προπονήσεις ούτε καν είχε συνταχθεί!

Όταν η πλειοψηφία των αθλητικών Ομοσπονδιών έχει αποστείλει ήδη πρωτόκολλα για άλλα σπορ και μάλιστα πρωτόκολλα ιδιαίτερα αυστηρά, το ελληνικό βόλεϊ και συγκεκριμένα η Volleyleague ανδρών που θέλει να ολοκληρώσει κιόλας το φετινό πρωτάθλημα μόλις σήμερα απέστειλε ενημέρωση στις ομάδες για να σταλούν προτάσεις από τους ιατρούς τους για τις ομαδικές προπονήσεις και τις προπονήσεις επαφής!

Αυτό είναι ένα αίτημα από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ το οποίο έχει ζητηθεί από την πρώτη στιγμή (τέλη Απριλίου) ανεξαρτήτως εξέλιξης των πρωταθλημάτων. Αυτονόητα πράγματα που θα έπρεπε να έχουν λυθεί πριν καν πέσουν στο τραπέζι οι ψηφοφορίες αφού ποιος μπορεί να πιστέψει ότι θα μπουν (ή μπήκαν) οι αθλητές των ομάδων στα κλειστά χωρίς τεστ covid19 και χωρίς τα στοιχειώδη μέτρα αυτοπροστασίας (καθημερινή απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων).

Τέλος, η στάση του ΠΑΣΑΠ σε θέματα που άπτονται της ίδιας της υγείας των αθλητών και σε δεύτερο χρόνο στα θέματα των συμβολαίων τους μοιάζει «υποτονική» συγκριτικά με το μέγεθος του ρίσκου που όπως οι ίδιοι μας λένε επωμίζονται!





Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...