ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Αισιοδοξία για το μέλλον…

Αισιοδοξία για το μέλλον…

Την διεκδίκηση του καλύτερου αποτελέσματος στα προκριματικά του Παγκοσμίου που θα φιλοξενηθούν στην Ολλανδία έθεσε ως στόχο ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της γυναικών Γιώργος Ρούσης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως μακροπρόθεσμος στόχος και μάλιστα εφικτός είναι η πρόκριση στο επόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα…

Η προετοιμασία της Εθνικής γυναικών συνεχίζεται στα Γρεβενά με τον Δήμο να βρίσκεται δίπλα στις διεθνείς μας που θέλουν να πάνε όσο καλύτερα μπορούν στα προκριματικά του Παγκοσμίου.

Ο Γιώργος Ρούσης, Ευαγγελία Χαντάβα και Κατερίνα Γιώτα εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για την πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος…

Ρούσης: «Δεν θα παρατήσουμε τίποτα»

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ρούσης δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο και όλους τους ανθρώπους εδώ που κάνουν την διαμονή μας εδώ πιο εύκολη και μας δίνουν τη λύση σε όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί. Προσωπικά είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στα Γρεβενά, είναι μία πολύ όμορφη πόλη που έχει παράδοση στο βόλεϊ και ξέρει πως να αντιμετωπίσει διάφορες καταστάσεις. Η προετοιμασία γίνεται με τις καλύτερες συνθήκες και θα θέλαμε να συνεχίσουμε την καλή προσπάθεια που ξεκινήσαμε από τις αρχές Μαΐου και να φέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα».

Σε ερώτηση για τους στόχους της Εθνικής ο Γιώργος Ρούσης είπε: «Όταν μου έγινε πρόταση να αναλάβω την ομάδα ως Ομοσπονδιακός το δέχτηκα με χαρά. Πιστεύω ότι τα κορίτσια έχουν τεράστιες δυνατότητες και μεγάλες προοπτικές. Τα αποτελέσματα των προηγούμενων χρόνων δεν αντιπροσωπεύουν το ταλέντο τους και την δυναμική τους. Στον πρώτο γύρο των προκριματικών δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε και δείξαμε σημάδια ότι είμαστε ομάδα. Αυτό ήταν πολύ ενθαρρυντικό και αισιόδοξο για το μέλλον της ομάδας.

Στην Ολλανδία τώρα θα κάνουμε το ίδιο πράγμα, χαμηλά το κεφάλι με πολύ δουλειά να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αντιμετωπίζουμε ομάδες παγκόσμιας κλάσης όπως και στον πρώτο γύρο αλλά δεν θα παρατήσουμε τίποτα. Χτίζουμε ένα σύνολο που θα μπορεί κάποια στιγμή να διεκδικήσει μία πρόκριση στα τελικά μίας μεγάλης διοργάνωσης.

Ο άλλος στόχος για εμάς είναι σε αυτό το τουρνουά να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και αν έρθει η πρόκριση καλοδεχούμενη. Από κει και πέρα ο πιο μακροπρόσθεσμος στόχος είναι να πάρουμε την πρόκριση στο επόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Κατά την γνώμη μου και από τα σημάδια που έχουμε πάρει και από την δυναμική μας, είναι ένας απόλυτα εφικτός στόχος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Γιώτα: «Υγεία σε όλες τις αθλήτριες, καλή επιτυχία στην Εθνική Παίδων»

Η κεντρική της Εθνικής Γυναικών Κατερίνα Γιώτα είπε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που φέτος έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε την προετοιμασία μας στα Γρεβενά, δίπλα στο σπίτι μας. Ευχαριστούμε τον Δήμο για την φιλοξενία, εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες και καλή επιτυχία στην Εθνική Παίδων. Ελπίζω να έχουμε μία καλή προετοιμασία και να τα πάμε καλά στα προκριματικά του Παγκοσμίου».

Χαντάβα: «Χαρούμενη που είμαι στην πόλη μου»

Η Εύα Χαντάβα από την πλευρά της τόνισε: «Για μένα είναι μεγάλη η χαρά που βρίσκομαι στη πόλη μου και κάνω προετοιμασία με την Εθνική Γυναικών. Πιστεύω ότι η προετοιμασία γίνεται όπως θα έπρεπε να γίνει και ευχαριστούμε τους ανθρώπους της πόλης για αυτό».