Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με αισιοδοξία και ανανεωμένο ΔΣ οι Αμαζόνες

Με αισιοδοξία και ανανεωμένο ΔΣ οι Αμαζόνες

Με ομόφωνη απόφαση των μελών που προήλθαν απο τις εκλογικές αρχαιρεσίες, νέος πρόεδρος των Αμαζόνων εκλέχθηκε ο Χάρης Ντιγριντάκης ο οποίος και αναλαμβάνει την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στην Volleyleague γυναικών…  

Με ένα αρκετά ανανεωμένο Διοικητικό συμβούλιο, αλλά και με αισιοδοξία για το μέλλον, οι Αμαζόνες δηλώνουν έτοιμες για την πρόκληση της νέας χρονιάς που βρίσκει την ομάδα στα μεγάλα σαλώνια του ελληνικού βόλεϊ. 
Η εκλογική διαδικασία στην ομάδα της Νέας Ερυθραίας ολοκληρώθηκε την Δευτέρα όπου και τα μέλη του νέου ΔΣ συγκροτήθηκαν σε σώμα βγάζοντας και το νέο προεδρείο. 

Ο Χάρης Ντιγριντάκης εκλέχθηκε ομόφωνα πρόεδρος στο νέο ΔΣ και στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις εκλογές δήλωσε Μαζί με ένα αρκετά ανανεωμένο ΔΣ, ξεκινάμε με όρεξη και όραμα για να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο τις ΑΜΑΖΟΝΕΣ στο αθλητικό γίγνεσθαι, βασιζόμενοι στα ιδανικά και στις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και του υγιούς αθλητισμού, αλλά και με φιλοδοξίες για διακρίσεις που θα κάνουν υπερήφανους τους φίλους του συλλόγου και την πόλη μας. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και ευελπιστούμε στη συνεχή και αδιάλειπτη αρωγή τους».

Η ανακοίνωση του ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες

Σε συνέχεια των αρχαιρεσιών της 28 Ιουνίου, τα εκλεγμένα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του νέου ΔΣ συγκλήθηκαν για τη συγκρότησή σε σώμα την 4η Ιουλίου 2020, υπό την προεδρία του κ. Χάρη Ντιγριντάκη, ο οποίος έλαβε και την ομόφωνη στήριξη των μελών για τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.

Μετά από ομόφωνες αποφάσεις, το νέο ΔΣ του ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ έχει ως εξής:

Πρόεδρος:Χάρης Ντιγριντάκης
Αντιπρόεδρος:Σταμάτης Μερσιάδης
Γενικός Γραμματέας:Ευτυχία Κούτση
Ταμίας:Κωνσταντίνα Καμιτάκη
Γεν. Αρχηγός:Δημήτρης Τζανετής
Ειδικός Γραμματέας: Έλενα Διαμαντοπούλου
Υπεύθυνος Υποδομών:Δημήτρης Δώδος
Μέλη:Γιώργος Αθανασόπουλος
Χρήστος Μεσαρετζίδης
Αναπληρωματικά Μέλη:Άννα Ίσσαρη
Πέτρος Γεωργόπουλος
Θανάσης Πατρινός
Δημοσθένης Παπαγιαννακόπουλος
Χρήστος Παπάζογλου
Χρήστος Πετρούδης