A2

Με αισιοδοξία και εμπειρία η Παλλήνη

Με αισιοδοξία και εμπειρία η Παλλήνη

Με οδηγό την περσινή χρονιά η Παλλήνη ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της με τον Μιχάλη Αλεξανδρόπουλο να έχει κρατήσει τον βασικό κορμό παικτών και με την προσθήκη των Αδαμόπουλου, Λυκουρέση, Παπασιδέρη να στοχεύει να έχει μια νέα πετυχημένη σεζόν…

Η ανακοίνωση της Παλλήνης

Με οδηγό την περσινή επιτυχία (κατάκτηση 3ης θέσης στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας) και με προπονητή τον κο. Μιχάλη Αλεξανδρόπουλο, η ανδρική ομάδα αποτελείται από μια μίξη του “παλιού” και του “καινούργιου”.

Αποχωρήσεις

Ο Αλέξανδρος Αριστόπουλος θα αγωνίζεται πλέον με την ομάδα του Φοίβου Μελισσίων, ο Δημήτρης Ψάρρης αποδεσμεύτηκε από την ομάδα μας και τέλος ο Χρήστος Κουλοχέρης θα αγωνίζεται με την ομάδα της ΑΕΚ. Και στους 3 ευχόμαστε καλή επιτυχία στις νέες τους ομάδες

 Ανανεώσεις

Όλοι οι παίκτες της περσινής ομάδας (πλην των προαναφερόμενων) ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Σύλλογο μας, ο οποίος καταφέρνει έτσι να παγιώσει έναν κορμό αξιόλογων αθλητών και χαρακτήρων.

Ειδικότερα: Τάσος Αντωνάκης, ο οποίος είναι και αρχηγός της ομάδας και από τους πιο «παλιούς», Δημήτρης Τσικάτος όπου για 5η συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσει μαζί μας, Φερνάντο Μπιλλήρης και Κωνσταντίνος Μήττας όπου και οι 2 για 4η συνεχόμενη χρονιά θα είναι μαζί μας, Γιώργος Χριστόπουλος για 3η χρονιά ανανέωσε με την ομάδα μας και τέλος οι περσινοί μας γνώριμοι Λυκούργος Ρούσης, Αλέξανδρος Μπούρας, Χριστόφορος Χριστοφίδης και Κωνσταντίνος Κοντοδήμας.

Μετεγγραφές

Παναγιώτης Αδαμόπουλος: με παρουσία στην Α1 Εθνική κατηγορία από το 2014-2015 με τον ΠΑΟ και την τελευταία διετία 2015-2017 με την ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας.

Διονύσης Λυκούρεσης: Ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από την διετία 20152017 παρουσίας του στην Α1 Εθνική Κατηγορία με την ομάδα της Νέα Πέραμου η Κύζικος. και οι δύο κεντρικοί είναι 2 από τις σημαντικές προσθήκες στην ομάδα μας όπου με την εμπειρία τους στην Α1 Εθνική Κατηγορία θα βοηθήσουν και θα προσφέρουν τα μέγιστα στους στόχους της ομάδας.

Γιώργος Παπασιδέρης: Προερχόμενος από την ομάδα του Μαρκόπουλου Γιάννης Τοκάνης: Αγωνιζόμενος πέρσι με την ομάδα του Πανερυθραικού ως ακραίος Μάριος Μανούκος: Μετά από μια αποχή 2 ετών και αγωνιζόμενος την Λαμία, ο Μάριος επιστρέφει στην Αθήνα

Η ομάδα μας φέτος θα συνεργαστεί με την στατιστικολόγο Ζωή Κοσμόγλου, όπου έχει διετέλεσει στατιστικολόγος στις ομάδες: ΑΟ Μαρκόπουλου, Ιωνικός ΑΣ, ΑΠΣ Ν. Πέραμος η Κύζικος. Επίσης ήταν βοηθός προπονητή της Εθνικής Ομάδας Πετοσφαίρισης καθιστών.

Τέλος την αποκλειστική εκγύμναση του ανδρικού τμήματος θα την έχει ο κος Δημήτρης Διαμαντάρας.  Πρώην πρωταθλητής και μέλος της εθνικής ομάδας στίβου στο άλμα είς μήκος με ατομικό ρεκόρ 8.12μ Γυμναστής στον Αθλητικό Ομιλο Κάλλιστο από το 2013, γυμναστής στην γυναικεία ομάδα Γ.Σ. Ηρακλής Κηφισιάς την διετία 2014/2016 όπου το 2015 έφτασε στο F4 του κυπέλλου Ελλάδας. Γυμναστής των γυναικείων ομάδων volley: Νίκης Αμαρουσίου και Α.Ο. Δεξαμενή Μεταμόρφωσης.

Το ρόστερ

Πασαδόροι: Ρούσης Λυκούργος, Χριστόπουλος Γιώργος

Ακραίοι: Μήττας Κωνσταντίνος, Μπιλλήρης Φερνάντο, Τοκάνης Γιάννης Διαγώνιοι: Παπασιδέρης Γιώργος, Τσικάτος Δημήτρης

Κεντρικοί: Αδαμόπουλος Πάνος, Κοντοδήμας Κωνσταντίνος, Λυκούρερης Διονύσης, Χριστοφίδης Χριστόφορος

Λίμπερο: Αντωνάκης Τάσος, Μανούκος Μάριος, Μπούρας Αλέξανδρος

Προπονητής: Αλεξανδρόπουλος Μιχάλης

Στατιστικολόγος: Κοσμόγλου Ζωή

Γυμναστής: Διαμαντάρας Δημήτρης

Φυσικοθεραπευτής: Λεβαντής Κώστας

1η συνάντηση της ομάδας μας την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου

Ευχόμαστε στους παίκτες και σε όλο το προπονητικό team να έχουν μια υγιής και γεμάτη επιτυχίες χρονιά

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...