ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Έσκασε «βόμβα» με Σιώρη στο Περιστέρι!

Έσκασε «βόμβα» με Σιώρη στο Περιστέρι!

To Peristeri Volley έκανε το “colpo grosso” ντύνοντας στα χρώματα της αθηναϊκής ομάδας την Δήμητρα Σιώρη, παίκτρια επιπέδου Α1 Γυναικών.

Γνωρίζαμε εδώ και χρόνια την εξαιρετικά οργανωμένη και υπεύθυνη δουλειά που γίνεται στο  Περιστέρι και τα επιτυχημένα του αποτελέσματα που έχει το σωματείο κυρίως όμως στις μικρές ηλικίες. Ωστόσο φαίνεται πως η περσινή άνοδος της γυναικείας ομάδας στην Α’ τοπική κατηγορία Γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. άνοιξε για τα καλά την… όρεξη των διοικούντων, που από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του σωματείου, έχουν ως όραμα τη δημιουργία μιας γυναικείας ομάδας, αντάξια της αθλητικής ιστορίας του Περιστερίου.

Σε αυτό λοιπόν το όραμα, πίστεψε εδώ και λίγα 24ωρα η πολύπειρη, πρώην ακραία/διαγώνια του ΓΣ Ηλιούπολης Δήμητρα Σιώρη, που έπειτα από ένα χρόνο αποχής την ενεργό δράση, επιστρέφει δυναμικά και είναι βέβαιο, ότι εύκολα ή δύσκολα θα κάνει  τη μεγάλη διαφορά στην ομάδα και την  κατηγορία.

Siori_dimitra

Ωστόσο σε αυτή τη μεταγραφική “βόμβα”, έπαιξε ρόλο και η πρότερη γνωριμία της αθλήτριας με τους  Λεωνίδα Καραϊσκο, Χρήστο Κουγιουμτζόγλου και Κυριάκο Καλαϊτσίδη, μολονότι είχε πολλές προτάσεις από ομάδες σαφώς υψηλότερων κατηγορίων.

Μια παρέα, που η Σιώρη γνώρισε στη Νίκαια, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα το 1993 στον τότε Άρη Νικαίας, όπου αγωνίστηκε 8 χρόνια για να ακολουθήσουν στην καριέρα της οι Φιλία Ηλιούπολης, Ολυμπιακός, Αγία Παρασκευή, ΑΕΚ, Ένωση Βύρωνα και να πανηγυρίσει δύο σερί ανόδους στην Α1 Γυναικών με Πανναξιακό και ΓΣ Ηλιούπολης.

“Πραγματικά “έμπλεξα” πάλι με τον άλλοτε… σκληρό πυρήνα της Νίκαιας, με τη διαφορά ότι σήμερα βρεθήκαμε στο Περιστέρι…” τόνισε αρχικά στο Volleyplanet η 35χρονη άσος γελώντας και συμπλήρωσε: “Οι σχεσεις μου με τα παιδιά είναι πολύ καλές και όταν μου πρότεινε ο Λεωνίδας (σ.σ. Καραϊσκος) να βοηθήσω την ομάδα, δέχθηκα γιατί ξέρω την άψογη δουλειά που γίνεται στο σωματείο και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που γνωρίζω.

Ξέρω πως όραμα της διοίκησης είναι να ανέβει η ομάδα ψηλά και με δεδομένο πως οι απαιτήσεις σε αυτό το επίπεδο της κατηγορίας δεν θα είναι… φοβερές, έκρινα ότι μετά από ένα χρόνο εκτός αγώνων, θα βοηθηθώ και εγώ, σε περίπτωση που του χρόνου υπάρχουν πιθανότητες να παίξω ξανά σε υψηλό επίπεδο”, τόνισε η νεοαποκτηθείσα άσος του ΑΣ Περιστέρι, που βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του βασικού του σχεδιασμού ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής σεζόν.