PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έσωσε την χρονιά στην Κρήτη η ΧΑΝΘ

Έσωσε την χρονιά στην Κρήτη η ΧΑΝΘ

Την παραμονή της στην Preleague και για την επόμενη χρονιά «κλείδωσε» η ΧΑΝΘ στην Κρήτη καθώς με το 3-0 (26-24, 29-27, 25-16) επί του Μεσσαρά έκανε το 2-0 στις νίκες και ολοκλήρωσε την χρονιά με χαμόγελα.

Το 2-0 στην σειρά των play-out της Preleague πραγματοποίησε στο Ηράκλειο η ΧΑΝΘ επικρατώντας με 3-0 του ΓΑΣ Μεσσαράς.

Μια νίκη που ήρθε πιο εύκολα από ότι αυτή του πρώτου αγώνα (3-2) και που χάρισε την παραμονή στις «κυανέρυθρες» του Χρήστου Ντινόπουλου.

Αντίθετα η ομάδα του Παναγιώτη Ιωάννου θα έχει και μια δεύτερη ευκαιρία για την παραμονή της στην κατηγορία καθώς περιμένει με μειονέκτημα έδρας τον ηττημένο του ζευγαριού Αιγάλεω- Πανιώνιος για τις μάχες που θα κρίνουν την σωτηρία.

 Τα σετ: 0-3 (24-26, 27-29, 16-25)

ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ (Ιωάννου): Μιχαήλ, Αποστολάκη, Μυγδάλη Ε., Τσελάνη, Κλεισιάρη, Μπριλάκη Κ. / Κωνσταντάκη (λ), Μυγδάλη Μ. (λ), Καρουζάκη.

ΧΑΝΘ (Ντινόπουλος): Γεροβασιλείου, Βαρδοπούλου, Αρμουτάκη, Βέλλιου, Ρωσσιάδου, Κουρτίδου / Βερνάρδου (λ), Ντάλλα (λ), Μπακοπούλου, Παφίλη, Αβδελά.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...