ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΕΣΠΕΠ:  «Κάνουμε Μπλοκ : στη βία κατά των γυναικων

espep_afisa_2019

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η ΕΣΠΕΠ στηρίζει την εκστρατεία ενάντια στη Βία κατά των Γυναικών και οι ομάδες της Ένωσης στις 23 και 24 Νοεμβρίου ετοιμάζουν να στείλουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα…

Η ΕΣΠΕ συνεχίζει την κοινωνική της δράση και εκστρατεία για την ευαισθητοποίηση του κόσμου ενάντια στη Βία κατά των Γυναικών. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος στις 23 και 24 Νοεμβρίου η αγωνιστική όλων των πρωταθλημάτων θα είναι αφιερωμένη στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να εκλείψει η βια κατά των γυναικών.

Με βασικό σύνθημα το «Κάνουμε Μπλοκ : στη Βία κατά των Γυναικών» οι ομάδες θα στείλουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα προς όλους και παράλληλα θα διανέμουν σε κάθε γήπεδο ενημερωτικό φυλλάδιο γύρω από την μάστιγα της κοινωνίας.  

Η ανακοίνωση της ΕΣΠΕΠ

Το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΠ στο πλαίσιο της εκστρατείας και ευαισθητοποίησης ενάντια στη Βία κατά των Γυναικών,  αποφάσισε για 2η χρονιά να συμμετάσχει με το δικό της μήνυμα στους αγώνες, όλων των πρωταθλημάτων που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Νοεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα όλα τα σωματεία θα φιλοξενήσουν στα ηλεκτρονικά τους μέσα στο διαδίκτυο την αφίσα και το δίφυλλο έντυπο της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Επίσης τα γηπεδούχα σωματεία θα μπορούν, να αναρτήσουν στην είσοδο των κλειστών γηπέδων την αφίσα και να διανέμουν σχετικό φυλλάδιο, ενημερώνοντας τους φιλάθλους που θα προσέλθουν ενισχύοντας τον προβληματισμό γύρω από το σοβαρό αυτό κοινωνικό πρόβλημα.

 Με το μήνυμα «Κάνουμε Μπλοκ: στη Βία κατά των Γυναικών»  δίνουμε δύναμη σε όλες εκείνες τις γυναίκες που υποφέρουν σιωπηλά, να ξεπεράσουν το φόβο και να σπάσουν τη σιωπή τους, απευθυνόμενες στους αρμόδιους φορείς για να ζητήσουν στήριξη, επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή στη βία και στην απαξίωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.