ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Εθνική Ελλάδας: Πάσα στις… επόμενες γενιές από την Παπαφωτίου (φωτ(!

Εθνική Ελλάδας: Πάσα στις… επόμενες γενιές από την Παπαφωτίου (φωτ(!

Ο κύκλος της Εθνικής ομάδας ολοκληρώθηκε για τη διεθνή πασαδόρο Αθηνά Παπαφωτίου, η οποία με το μήνυμά της έδωσε πάσα και χώρο στις επόμενες γενιές.

“Ήρθε η στιγμή για την καλύτερη πάσα μου με τη φανέλα της Εθνικής. Την πάσα μου στις επόμενες γενιές, σε αυτές που ανήκει το μέλλον! Την πρώτη μου λαχτάρα να παίξω για την Εθνική μας ομάδα δεν την ξεχνάω ποτέ… Κι αν κάτι θέλω να μοιραστώ μαζί σας, είναι αυτό! Αφήνω, λοιπόν, χώρο στις ελπίδες του ελληνικού αθλητισμού, κι εγώ θα είμαι ο πιο θερμός υποστηρικτής Μας ??! Cheers to the memories”, ήταν το σχόλιο της Παπαφωτίου στα Μέσα Κοινωνική Δικτύωσης γνωστοποιώντας στους followers της την απόφασή της.

Μάλιστα, η ίδια σε συνέντευξή της στην Ομοσπονδία φάνηκε αρχικά να κρατάει μια επιφύλαξη: “Δεν ξέρω αν θα είμαι φέτος στην Εθνική” αλλά στη συνέχεια δεν άφησε περιθώρια, σχολιάζοντας: “Τόσα χρόνια έδωσα ό,τι μπορούσα και ήμουν εκεί κάθε φορά που μου ζητήθηκε. Προσωπικά για μένα ήρθε η ώρα να σταματήσω από την Εθνική και να έρθουν νέα κορίτσια. Έκλεισε ο κύκλος μου, δεν είχα σκοπό να κάνω κάποια ανακοίνωση αλλά είναι προσωπική απόφαση. Έχει να κάνει με τον τρόπο που θέλω να περνάω τα καλοκαίρια μου πλέον γιατί είναι πολύ απαιτητική η σεζόν μακριά από τους δικούς μου ανθρώπους. Με αφορμή και το πρότζεκτ στη Ζανζιβάρη που θέλω να το απεκτείνω και θέλω να δώσω και αλλού βάση. Είμαι η μεγαλύτερη σε ηλικία στην Εθνική κιόλας και ο κύκλος κλείνει με τον καλύτερο τρόπο. Μέχρι πριν 3-4 χρόνια πίστευα ότι δεν θα παίξω με την Ελλάδα σε μεγάλη διοργάνωση αλλά μου δόθηκε πέρυσι η ευκαιρία και ευχαριστώ τους προπονητές και την ομοσπονδία που στήριξαν το όλο εγχείρημα. Το ευρωπαϊκό ήταν το highlight της καριέρας μου στην Εθνική”.


View this post on Instagram

Ήρθε η στιγμή για την καλύτερη πάσα μου με τη φανέλα της Εθνικής. Την πάσα μου στις επόμενες γενιές, σε αυτές που ανήκει το μέλλον! Την πρώτη μου λαχτάρα να παίξω για την Εθνική μας ομάδα δεν την ξεχνάω ποτέ… Κι αν κάτι θέλω να μοιραστώ μαζί σας, είναι αυτό! Αφήνω, λοιπόν, χώρο στις ελπίδες του ελληνικού αθλητισμού, κι εγώ θα είμαι ο πιο θερμός υποστηρικτής Μας ??! Cheers to the memories! Let’s go Blueeeessss ?⚪?

A post shared by Athina Papafotiou (@athi_papaf) on