ΔΙΕΘΝΗ

Ετοιμάζουν πάρτι πρόκρισης στη Λεμεσό!

Ετοιμάζουν πάρτι πρόκρισης στη Λεμεσό!

Σημαντικό βήμα για την κατάκτηση ενός ακόμη νταμπλ πραγματοποίησαν χθες οι Λεμεσιανές κάτοχοι του τίτλου του Prestige Απόλλων, επικρατώντας με 3-1 σετ της φιλοξενούμενης ΑΕΚ Λάρνακας στον α’ ημιτελικό Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών της Κύπρου. Νίκη και για την έτερη συμπολίτισσα της νταμπλούχου, που στον άλλο εντός έδρας ημιτελικό επικράτησε με 3-0 σετ της Ανόρθωσης.

prestige_apollon_zaras

Η ομάδα της «δικιάς μας» Κάταλιν Κις, αν και βρέθηκε μέσ’ στο “σπίτι” της να χάνει με 1-0 από την ομάδα της Ρούλα Κατσαμπή, μητέρα της άσου του Ολυμπιακού, Μανωλίνας Κωνσταντίνου, κατάφερε στη συνέχεια, παρουσία του συζύγου και του γιου της στις κερκίδες, να επιβάλλει πλήρως το ρυθμό της και να φτάσει εύκολα στην ανατροπή 3-1 (23-25, 25-16, 25-16, 25-19).
Prestige Απόλλων (Γ. Γιαπάνης): Χουντίμα, Ζακχαίου, Κις, Λαβρούκ, Ιορδάνους, Σπύρου, λίμπερο η Στεφάνου, Χατζηκωνστάντα.
Τεχνοοικία ΑΕΚ (Ρ.Κατσαμπή): Στυλιανού, Τόμιτς, Κομλένοβιτς, Χαραλάμπους, Κωνσταντίνου, Βοϊτζίνοβιτς, λίμπερο  Μοσφιλιώτη,Δημητρίου, Ιωάννου.

Πάει με… 100 στο τρίτο νταμπλ!

Στο περιθώριο του αγώνα ο πρόεδρος της νταμπλούχου ομάδας, Ηλίας Σπύρου ως ένδειξη αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς του στις επιτυχίες των “Αμαζόνων” τίμησε τον τεχνικό, Γιάννη Γιαπάνη,  που χθες συμπλήρωσε τις 100 επίσημες παρουσίες στον “γαλανόλευκο” πάγκο έχοντας κατακτήσει 7 τίτλους, 2 Πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 3 Σούπερ Καπ.

giapanis_prestige_apollon

Στο άλλο ματς της 4άδας η ΑΕΛ με εξαίρεση το 3ο σετ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα κόντρα στην φιλοξενούμενη Ανόρθωση, της οποίας επικράτησε με 3-0 (25-17, 25-20, 25-23) και ζευγάρωσε έτσι τις νίκες των ομάδων της Λεμεσού, που πάνε πλέον με… άλλον αέρα στους εκτός έδρας επαναληπτικούς (2/3) σε Κίτιον και ΑΤΙ για να «σφραγίσουν» την πρόκρισή τους στον τελικό.
Transbunker ΑΕΛ (M.Ολμετσένκο): Παύλου, Λεζέκνινα, Ταλιαδώρου, Σουκορούκοβα, Κουδουνά, Κχαταρασβίλι. Λίμπερο: Κωνσταντίνου.
Ανόρθωσις (Γ.Χριστοφόρου): Οικονομίδου, Μπρατούνχινα, Κ. Γιασουμή, Ιωάννου, Κολοκοτρώνη, Ν. Γιασουμή. Λίμπερο: Χρ. Δαϋίδ.

Φωτό: www.prestigeapollon.com