CHALLENGE CUP

Έτοιμες για το πρώτο μεγάλο βήμα

Έτοιμες για το πρώτο μεγάλο βήμα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (22/02) στις 21:00, την ελβετική Σμας Πφέφιγκεν με στόχο το πρώτο βήμα πρόκρισης στον ημιτελικό του Challenge Cup.

Με βραδινή προπόνηση στο «MZH Lohrenacker» ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (21/02) η προετοιμασία των  «ερυθρολεύκων» που προέρχονται από τις διαδοχικές προκρίσεις σε βάρος της Ισπανικής Λογκρόνιο και της Ρουμανικής Ταργκοβίστε, θέλουν να αποκτήσουν το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στο Ρέντη την Τρίτη (27/3, 19:00), για να προκριθούν στους «4» του Challenge Cup.

O προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο osfp.gr: «Έχουμε δει σε βίντεο τους αγώνες της αντιπάλου μας και έχουμε σχηματίσει μια εικόνα. Βέβαια άλλο πράγμα να διαμορφώνεις άποψη από τους αγώνες και άλλο μέσω βίντεο. Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο πρώτο ματς, όλα θα κριθούν στο σπίτι μας στον Πειραιά. Όπως είδαμε στον προηγούμενο γύρο, η Πφέφιγκεν έχασε στην έδρα της και κέρδισε στη Ρουμανία. Σίγουρα έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Η ομάδα δείχνει καλή εικόνα στις προπονήσεις και ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση».

Η Γιάνα Φραντζίσκα Πολ δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Η ομάδα μας περιμένει το πρώτο παιχνίδι των «8» του Challenge Cup με την Πφέφιγκεν. Είμαστε καλά προετοιμασμένες για να κάνουμε το πρώτο βήμα για τον ημιτελικό, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε την Ελβετική ομάδα».