BEACH VOLLEY

Έτοιμες για βάθρο οι Καραγκούνη/Τσοπούλου

Έτοιμες για βάθρο οι Καραγκούνη/Τσοπούλου

Η αήττητη πορεία της Πένυς Καραγκούνη και Κωνσταντίνας Τσοπούλου στην Τουρκία και το Βαλκανικό τουρνουά Beach Volley συνεχίζεται καθώς το ελληνικό δίδυμο πέρασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης και την Κυριακή απέναντι στις Vence/Eryildiz θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στον τελικό…

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις των Καραγκούνη/Τσοπούλου συνεχίζονται στην Προύσα καθώς το δίδυμο της Εθνικής εξασφάλισε την παρουσία του στα ημιτελικά και «βλέπει» τελικό.

Η μέρα ξεκίνησε με χαμόγελα καθώς επικράτησαν με 2-0 των Vence/Eryildiz και πέρασαν στα προημιτελικά. Εκεί αντιμετώπισαν τις Caglayan/Tonbul από την Τουρκία που όμως δεν κατάφερα να προβάλουν αντίσταση και με το 2-0  (21-07, 21-12) οι πρωταθλήτριές μας πήγαν στα ημιτελικά της Κυριακής.

Στον δρόμο προς τον τελικό οι Καραγκούνη/Τσοπούλου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν για 2η φορά μέσα σε 1 μέρα τις Vence/Eryildiz που είχαν νικήσει στην φάση των Ομίλων.

Αντίθετα οι Μαναβή/Σπηλιωτοπούλου ηττήθηκαν με 2-0 από τις Ρουμάνες Ματέϊ/Βάϊντα και αποκλείστηκαν από την συνέχεια του τουρνουά καταλαμβάνοντας την 5η θέση.